träningsvärk

Har fruktansvärt träningsvärk idag. Hoppas de ger med sig. Nu på förmiddagen tar jag och William lite vila och mys känner vi behöver det både jag o William dom andra får ger sig ut så titta vi på tv

uppe i sälen

Nu är vi uppe i sälen och även åkte lite skidor underbart skönt är det. William har somnat o sover middag. Efter tre h utevistelse. Och han är så nöjd med att leka i snön. Ikväll har vi tänkt o basta har ju bastu i stugan. Ska verkligen njuta. Ska ut igen när William vakna tanke är att lägga upp bilder när vi kommer hem

Har lite planer

Har lite planer här i framtiden. Funderar lite på att sälja dem kläder som William har växt ur och därefter det jag får in utav klädförsäljningen gå till något bra dvs till någon välgörande ändamål.
För att dra mitt strå i stacken :). Då jag gärna hjälper människor.
Men frågan är bara vart pengarna ska gå till. Jag vill gärna det ska ha med barn att göra. Dvs det ska gynna barn på ett eller annat sätt. Helst så man kan se att det gör nytta. Är det någon som har tips på vilken organisation det kan gå till men även vart man kan lägga ut kläderna så man kan sälja dem som inte passar William till ett bra pris men samtidigt så jag får in pengarna.
Tacksam för alla tips jag kan få =)

efter semstern

Efter semestern ska vi hämta vår katt. Ska bli kul. Enligt William ska katen heta Janson. Så det får den väl heta då om nu William vill det. För visst kan en tjejkatt heta det?
Så får köpa hem grejer till katten så vi har allt hemma, Kattlådan har jag/vi redan fått från en kompis. Så det är kattsand halsband och något skönt o ligga på i alla fall som vi ska fixa och självklart lite mat. Och William längtar redan. Först en vecka semester och sedan en katt behöver jag berätta att William är lyckligaste pojken just nu?! SÅ härligt och se han så lycklig!

Sen har vi världens bästa granne som ska ta hand om vårt hus medans vi är på semester. Tur vi har bra granne. Visst vi hjälper till att gå ut med deras hund ibland. Snäll liten (läs stor)hund. Williams kompis. Hunden är blandning mellan schäfer och något till det innebär hunden är stor men William 3 år gosar med hunden och går rakt fram och säger Mio sitt och hunden sätter sig direkt. Grannen (frun) har svårt o få hunden att gå fint när hon är ute och går. När vi är ute med hunden tar William kopplet och säger här mio och mio går precis bredvid William utan något problem och fint rycker inte alls går lika fint som när mannen i hushålet hos grannen går med honom. Så visst kan William ta djur. Frun är så imponerad av vår lille Wille

Äntligen semester

Ja då har jag äntligen semester så underbart skönt. Innan jag gick på semester fick jag dock skriva in önskemål när jag skulle få ha sommarsemester. Jag njuter i fulla drag först semester nu i 14 dagar och sedan semester i sommar kan det bli bättre?!

Födelsedag och promenad

Nu har jag jobbat i helgen och det var tufft med delad tur både lördag och söndag men nu har jag 2 arbetspass kvar sedan kan jag säga SEMESTER ska bli så skönt. Ska vara ledig i 14 dagar och för mig ska det bli jätteskönt. Har inte haft semester på över fyra år så jag tycker jag är värd det nu. Och familjen ska till SÄLEN på söndag.

Gårdagen började jätte bra William fyllde 3 år min underbara son. Och vi var ute och gick in runda på förmiddagen med grannen och hennes hund. Sedan lunch. Därefter var jag och William på bvc och 3 års kollen. 13,8 kg och 92 cm lång. Stora killen. Därefter hämtade vi tårtan till hans kalas och köpte lite glass. Då Williams bästa kompis Alfons och hans syster Thea kom och skulle fika och gratta William vid 14 tiden. Så en liten glass var sitter ju inte fel för våra underbara barn. Under tiden vi fikade ringde sambons telefon och vet ni? Han ska på anställningsintervju idag. Glad för sambons skull. Så nu får vi hålla tummarna.

Igår kväll kom famror och farfar och morfar sen gamla farmor och min faster och även sambons farbror och även Williams moster och grattade honom. Och man såg verkligen att hans ögon tindrade när paketen kom.

Idag går han på dagis och blir fira igen från kompisarna och det bjuds på glass från dagis sida.

Nu under förmiddagen har jag gått till Broby o hem igen ca 13 km så är nöjd med min promenad och ska snart hämta hem min underbara pojk

Läkaren

Idag har jag varit hos läkaren och kollat min mage. Det ser bättre ut nu enl läkaren så det känns underbart skönt. Så hoppas det håller i sig.

Idag har vi även köpt en födelsedagspresent till William han fyller ju tre år på måndag min stora pojke. Förstår inte vart tiden tar vägen.
Har bara 5 arbetsdagar kvar innan jag har 14 dagars semester underbart längtar redan faktiskt. Och bara njuta

Försöker gå ner i vikt

Nu börjar jag min viktresa. Har ändrat om min kost totalt. Har inte druckit läsk detta året. Och har börjat äta mycket mer grönsaker och minde av allt annat. SÅ nu hoppas jag att jag går ner i vikt. Så man känner sig snygg till våren/sommaren. Just nu blir det mycket huvudvärk och känns konstig i kroppen men förhoppningsvis går det över så småningom.

ska ge det en månad i alla fall och se om huvudvärken ger med sig också.

Nu börjar jag mitt nya liv

Nu ska jag börja lite av mitt nya liv. Med att äta mer nyttig mat och ut och gå. För att dels unna mig den egentiden men även försöka gå ner lite i vikt. Så jag kan känna mig nöjd i sommar kanske. Och i morse gick jag ca 3,5 km innan frukosten.

William fyller snart 3 år. Nu den 19/1 stora pojken. Min lilla pojke har blivit stor.

Idag ska sambon iväg med sin pappa och kolla på ishockey med sin pappa i Malmö och jag kommer att åka hem till pappa och bada med William och bara njuta. Ska prata med min farmor kanske vi kan gå en liten runda. Hon bor granne med min pappa. Tänkte att hon kanske behöver komma ut en liten stund och röra på sig. Hon har ju en gång i veckan att hemtjänsten kommer och går ut med henne. Men jag känner att det inte riktigt med 1h per vecka så när jag är hemma hos min pappa brukar jag gå in och erbjuda mig. Och farmor blir glad att komma ut. Och sen att William är med på bromenaden är bara en bonus för henne.

magsår

Ja då har man åkt på magsår tråkigt nog men känner att medicinen börjar hjälpa underbart. Idag började jag jobba kl 730-16 vilket inte är optimalt när det är nyår så just nu är jag trött så ska gå och lägga mig tidigt. I natt kollade grabben på raketerna och det tyckte han var skoj med smällare.
Och i tisdags var vi på badhuset och badade vilket grabben bokstavligen älskade självklart.

William sover nu och jag ska som saft lägga mig tidigt och kanske va lite utvilad imorgon. Idag har jag även ringt mormor som fyller år. Självklart blev hon glad att jag ringde

RSS 2.0