Valborg på landet

Hoppas alla haft en bra valborg vi har varit på landet. Vi har eldat o grillat. Och william åkt traktor
 
 

4 års trots

En kille men fruktansvärda utbrott just nu när de inte går vägen. 20 min konflikt i morse precis efter frukost. Nu har han lugnat ner sig äntligen igen och förstod att han gjort fel.

Service

Idag har jag servat bilen ett ont måste. Medan vi väntade på bilen lekte vi lite i tivoliparken och åt lunch på barbacka. Och i eftermiddags så var vi på öppna förskolan de var avslutning där idag. Tyvärr hon som håller det ska sluta där. William som verkligen gillar henne och kallar henne leningrad. Hon bara skrattar. Varenda gång vi kommit dit säger william hej leningrad. 
 

Sover dåligt

I  natt har jag sovit som en kratta gör det verkligen typ varje natt när jag jobbar på helgen. Är så rädd att försova mig. Oh ändå har jag inte gjort det en ända gång faktiskt. Så varför ska jag va orolig för det?

Reonovering av trappor

Inte nog med att vi ska renovera vårt kök. Sambons pappa har mätt så vi har rätt mått. Och nu vill jag också fixa trapporna ner i källaren men även upp till ovanvåningen. Då vi ska vi fixa golv både i kök o i hallen så vill fixa trapporna också så de blir enhetligt snyggt. För förra ägaren hade ju en hund och då blev de självklart märke efter klorna på tassarna och det är ju inte jätte jätte kul. Då vi har kollat lite på olika ställen bla på denna hemsidan lundbergs. Och hittade jätte mycket fint då vi redan har ändrat trappräcke i båda trapporna redan så vi har börjat med de allafall. Hoppas vi hitar något som passar vårt nya golv.
 
Frågan är om man ska ha träfärg på trappan eller med färg? Tar man vit eller svart så syns skiten för mycket. Vad ska man tänka på liksom. Ska man ha halkdkydd också på eller är de inte snyggt. Det är mycket att tänka på.
 
 

Efter varit ute hela dagen

Efter varit ute hela dagen igår princip så ser jag det i ansiktet i dag. Solbränd o grann haha. Så skönt att börja få färg i ansiktet. Man känner ju sig piggare o piggare så klart. Hoppas de blir lika fint nästa vecka så man kan utnytja sin ledigheten i solen o mycket bus

Tivoliparken

 
Idag har det varit underbar dag här hos oss. Så idag åkte vi ner till en vän fikade på frallor och sen gick jag ner till vårdcentralen för att få nya medeciner för min smärta. Därefter drog vi till stan för att vara i tivolipark och leka med våra barn. Var bara inne på barbacka och åt lunch och sedan ut igen för barn skulle leka. Behöver jag berätta att william somnade i bilen? Så härligt väder och william ville inte köra hem äns en gång. Hoppas på en lång sovmorgon i morgon för oss

Ny elektronik

Nu när vi äntligen bestämmt oss att fixa vårt räliga kök så har vi valt att ha en kyl/frys hemma i köket. Idagsläget har vi ett kylskåp (stort) i köket och en stor frys i källaren. Men med min värk i kroppen är det smart att ha en kyl/frys på entre plan då. Men i och med frysen är liten den vi ska ha i köket så funderar vi självklart på att använda någon form av frysbox eller något fi källaren men att man då har det nödvändigaste på ovanvåningen och att sambon plockar upp mat från frysen i källaren. Vi har ju funderat att bäställa boxen från legoelektronik.se. 
För att vår son som bara är 4 nu äter ju som en häst redan idagsläget. Så jag har ju börjat fundera hur mycket han kommer äta i tonåren. Jag vill knappt tänka på det. 
 
Och tanken är att jag ska försöka hitta lite lampor till fönsterna också i vårt hus så det blir hemtrevligt i köket och funderar på att beställa hem lite glödlampor från hemsidan så man har hem
 
ma sk. 

Migrän

Har migrän idag. Jobbigt jobbigt och trött är jag med o ändå har vi inte gjort så mycket idag. William somnad i bil på väg hem från sambons morfar o somnade redan 1730 o han vaknade inte äns till när jag lyfte in honom eller klädde av jacka eller så. Så han varkar va trött helt enkelt

Ledig

Promenad idag idag 6,5 km ca skönt när de är gjort. I eftermiddag blir det ut till lekplstsen med sonen o hans kompis o mamman. Jag o min kompis driker kaffe och barn får leka. Ska bli skönt. Lite kyckling till mat ikväll
 

Semester

Snart har jag lite semester det ska bli så skönt 5 arbetspass kvar sedan ledig en hel vecka. Behöver jag säga att det är skönt? Jag tror min kropp behöver det faktiskt. Sen bär de av till utbildningar i lund. Jag är faktiskt taggad för det. Hoppas hoppas.

Trädgården

Nu när våren kommer och de blir ljusare dagar och varmare dagar och de innebär mer tid i trädgården. Och jag funderar på och även sätta belysning i trädgården har även kollat på denna sidan www.prestandabelysning.se och hittat smått och gott. Och william älskar att hjälpa till och det är riktigt kul att han också varkar intresserad. Jag hoppas verkligen de håller i sig. Och jag tycker de är snyggt med belysning runt blommor och så. Så de blir mer levande även i trädgården. Så nu planerar vi hur de ska se ut i vår trädgård i framtiden. Och nu när vi har införskaffat en studsmatta till sonen också så tänkte jag fixa lite belysning i olika färger runt studsmattan hur fräckt hade inte det varit när sonens kompisar hade kommit?  Känns som jag vill få den bästa trädgården i hela kvarteret. Har ni några tips från er trädgårdar?
 

Dålig hy

Hej
Jag som har dåmig och torr hud är ju så stor behov att andvända rätt produkter för huden. Och bara för att duscha/bada får jag stå o smörja in mig rejält. Och det är alltid svårt att hitta produkter som passar med min torra hud men http://www.nh2.se/är har jag hittat en del som passar min hud på 
och även om jag vet att de är viktigt att använda bra produkter på vintern också så är det så viktigt med de nu under sommaren och kroppen blir frestad av sol o vind. 
 
Även vår 4 åriga son smörjer jag varje kväll i förebyggande syfte även om han inte visar dom tecken att ha samma dåliga hy som mig så skadar de faktiskt inte att hjälpa kroppen. 
 
Och när jag och sonen badar badkar lägger vi alltid olja i vattnet. 
Bara för även de hjälper kroppen. Och hur skönt är de inte efter ett bad och när man smort in kroppen att gå och lägga sig i en renbäddad säng?
 

 

RSS 2.0