Höstväder

Då är verkligen hösten här. Det är ändå skönt. Ska verkligen njuta av helgen nu när jag är ledig. O nytt kök har vi också beställt ska bli kul o få nytt kök

Ny arbetsvecka

Då har vår nya arbetsvecka börjat. Och det går fullfart till jul. Jag längtar faktiskit lite mot jul och nyår och vara med familjen. Det är de bästa jag vet är att umgås med familjen o min underbar son
 

Ledig helg

Badat badtunna igår med william. Var så mysigt. Trevligt med lite annorlunda i helgen
 

Långhelg

Denna veckan älskar jag. Har långhelgsledig med fredag-söndag så underbart så idaghar jag och william myst lite extra. De har varit fint väder och jag o william har vart ute idag och gått en runda. Ikväll får de bli pizza och äta. Vilket ska bli gott. 
 
 
 
 

Lite funderingar

Ibland funderar jag på de här att bli dömd för något man inte har gjort. Och oftast kanske tom bli "dömd" av människor innan man blivit dömd så att säga. Det kan ej vara lätt. Funderar lite på USA där dom i vissa delstater där dömningen är till döden är en av dom så att säga. Måste vara fruktansvärt att bli dömd oskyldig i detta fallet. Då behöver man verkligen hjälp. Funderar även på om det finns kända fall i Sverige där någon har blivit oskyldigt dömd? Som uppdagades sedan? Är det någon som vet? Om jag någon gång skulle bli oskyldigt dömd (vilket jag aldrig hoppas händer) så hade man verkligen anlitat http://hilaw.se/
 
Med hur samhället ser ut idag där det sker mycket brott (som det känns som). Titta i Kristianstad där det är mycket anlagda bränder 2 i samma hus på mindre än 1 månad där dom misstänker anlagd brand liksom. Och i 2 resturanger/pubar. Tur i oturen att ingen människa kom till skada.
 

Idag tog vi slappedag igen

Ja idag tog jag och sonen slappedag. Vi tog oss ner till cafet och åt lite lunch. Bara för vi kunde. Var så mysigt . 
Jag och william är ensamma väldigt långa dagar nu när sambon studerar i lund. Så ibland känns de som man är ensamstående
 

Ledig efter arbetshelg

Idag har jag varit ledig efter min tuffa helgjobb där jag jobbat delad tur både lördag och söndag. Jag har inte sett william på hela helgen. 
Och med mitt dåliga samvete jämte william så tog vi en utflycksdag så  vi verkligen umgicks. Så vi tog oss till Helsingborg till min bror (överraskade sonen som älskar min bror). 
 
Vi var ute och lekte på lekplatsen vid brossans lägenhet. Tillagade sedan lax potatis och hade god sallad till och satte oss ute och njöt av det underbara vädret. 
Sedan dök sambon upp efter studierna och fikade med oss. Behöver jag säga att william somnade i bilen?
 

Utflyckt

Idag kör vi på utflykt. Tog oss till lund en runda med vår trotsiga son som varken lyssnar eller ser något. Just nu är de fruktansvärt. Känner mig som tjatig kärring o han slår dövörat till. Tur jag ska jobba i helg och få lite lugn och ro. 

Första vabbning på 1 år

Ja då åkte vi på hösten första vabbning. Hann jobba 2 h innan dagis ringde så klart. Så nu får vi vara hemma och se så han blir frisk så klart. Hoppas de inte blir mer av detta. Håll nu tummarna

träningshöst

 

Jag tänker just på träning och hälsa vad det har förändrat för mig sedan jag var barn/ungdom fram till idag som småbarnsförälder till en 4 åring. När jag var yngre spelade jag fotboll. Först i klubben i den orten jag är uppväxt i, sedan gick jag till den allsvenska klubben kristianstad/wä dff som de hette då. Idag heter klubben kristianstad dff. Jag gick även handels och kontor på gymnasiet med tillcal idrott så utöver vanlig gymnastik som vi hade alla i klassen så hade jag en fotbollslektion även ett fyspass i veckan extra plus en lektion teori som vi lärde oss ingående muskler osv. Så de innebär min vardag stod för mycket motion. Tyvärr kom skadorna på mitt knä titt som tätt och många operationer som följd så tillslut fick jag sluta med fotbollen för jag har ju ett liv efter fotbollen också. Så då började jag o min sambo cykla mycket kandsvägscykling och var bla nere i belgien och cyklade ett långt lopp där som hette flandern runt. Vilket innebär jag var väldigt vältränad. Sen fick vi sonen i januari 2012 så idagsläget finns de inte så mycket tid de här med träning som har varit en stor del av min vardag förr. Men sambon har cyklat vättern runt nu två år irad. Så nu här till hösten blir det min tur att få komma igång och träna. Ska bli riktigt kul och jag ser iframemot detta att komma igång. Jag tittar runt för att få insperation för min träning som ska dras igång. Jag kollar bla på http://toppenform.nu/. Så ska bla skriva ner mina mål så tror jag aka komma i hyffsad form till sommaren nästa år


Trött

Gympan för william börjar imorgon ska bli skönt att komma in i rutinerna. Är trött efter första veckan på jobbet. Är ju inte van vid detta.

Hoppas smärtan håller sig borta

Har fortfarande inte värk i kroppen vilket är jätteskönt. Jag har inte varit smärtfri sen jag inte vet när. Och nu utan tabletter dessutom. Är 100 % säker på de beror på vår utlandsresa som vi har gjort. Så håll nu tummar och tår att de håller i sig länge. Då ska vi självklart satsa på åka nästa år med. 

Börjat jobba igen

Idag började jag jobba igen. Kändes konstigt. Börjar med 2 utbildningsdagar. Lång dag idag. 8-1630 likadant imorgon sen började jobbet igen på onsdag igen. Ska faktiskt bli skönt. 
 

Hemma efter skön semester

Då är vi hemma efter en veckas semester i turkiet. Skön resa med avslappning för oss med all inc. Varmt och skönt har de varit. Som varmast var de 48 c. Jag har gått på vatten gympa  nästan varje daf.Men även om vi haft en lugn semester är de skönt att vara hemma och få rutiner igen.
 

Varmhöstdag 43 c

Idag är första höstdagen 1/9 så skönt. Idag har vi haft 43-44 c så underbart skönt. William njuter i de granna vädret. Jag har gått på vattengympa på morgonen och spelat boule eller vad de heter på stranden i mitt lag var de jag en turk också william mot 2 turkar. Vilka vann? Jo de gjorde jag william och den ena turken vann mot turkarna. Eliten på plats haha. 
 

RSS 2.0