Badat

I förmiddags har vi varit och badat i badhuset hela familjen riktigt skoj. William ville knappt upp. Därefter åt vi på mcd.

Nu har vi börjat boka in om semestertripp bla kolmården

IFK KRISTIANSTAD

Då har jag jobbat helga helgen varit jättetufft men det gick tillslut trött var jag när jag kom hem. Igår sov jag och William till klockan 12 vilket var jätteskönt. Behövde både jag och William.
I söndags spelade ifk Kristianstad handboll och dem vann finalen. Första gången sedan 1953 så det var väl dags?
Idag har bara jag och William gjort inget. Har varit så skönt och bara få vara. Visst William hade sina polare här i eftermiddag.

Imorgon är det sommarfest på Williams dagis så det ska bli kul. Morfar kommer att följa med på festen. Så ska se vad vi ska ta med oss för fika. Funderar på att baka något gott med William på förmiddagen som aktivitet. Och sen har med det till dagis på kvällen.

Vabbat

Ja då har jag vabbat första gången i mitt liv. William hade någon form av maginfluensa. Så diarré hela helgen. Så fick vabba måndag och tisdag så det gått dom 48 h som man pratar om att man ska vara sen har jag varit ledig onsdag och torsdag. Och så blir det jobb för min del i helgen. Idag har vi varit på öppna gruppen jag och William. Har träffat en mamma där som verkar så trevlig som bor inte alls långt ifrån där vi bor. Är samma område. Så vi bytte telefonnummer och tänkte träffas. Hon har son söt son alltså. Hade gärna tagit hem hennes son också. Jag tycker verkligen om barn märker jag

jättebesviken på sjukvården

Ja, återigen är jag jättebesviken på sjukvården. Jag hade fått en telefontid för ca 2 månader sedan att dom skulle ringa mig vid 1530 igår. Självklart sitter jag med mobilen i högsta hugg från ca 15.00 för vara på den säkra sidan att jag har den när dom ringer så jag inte behöver springa och leta efter den. Vet ni vad som händer?
Precis dom ringer INTE. Det som var så viktigt för mig. Och prata bland annat om journalen från förlossningen och tiden där inne. Men även om jag kunde få en operation och opera bort lite grejer så jag kanske slipper min endometrios. Så snacka om att vara besviken.
Bara hoppas dem ringer idag så jag kan säga dom ett och annat.

Igår var jag också på medarbetarsamtal. Första gången i mitt liv. Det gick faktiskt bra. Över förväntan faktiskt. Så då får man vara nöjd. Sen får vi inte löneökning förrän i september tror jag det var. Lite synd. Men hoppas i alla fall på hög höjning.

Idag går jag in lite tidigare på jobbet och jobbar skönt med extra pengar i sommar. Och sambon har också fått jobb började i måndags. Så det är underbart skönt. Lär ju märkas med två inkomster istället för en större inkomst och a-kassa

Underbart med ledighet

Underbart med ledig helg. Är så skönt. Har varit ute mycket idag, Har varit så skönt. Fixad med vår ved. Imorgon ska vi plantera våra tomatplantor. Hoppas vi får mycket av tomater. Är ju så mycket godare när man odlat det själv. Tre plantor har vi med

Nu har sambon jobb igen

Äntligen sambon va på intervju i förmiddags och han fick jobbet och börjar på måndag. Så det blir skönt. Det underlättar vår vardag ordentliget. Och han ska vara pappaledig under fyra veckor i sommar. Exakt dom veckorna jag är ledig. Och äntligen så kan vi verkligen göra något i sommar när båda är lediga i sommar. Och tror de eller ej jag har SOMMARSEMESTER. Sen är bara vad vi ska göra. Vill ju inte bara sitta hemma på min första semester på tio år.

Äntligen helg

Nu är det äntligen helg för mig. Då blir att umgås med familjen. Har jobbat till 16 idag. I eftermiddag tycker jag vi hade det jättetrevligt på jobbet och en kollega till mig gjorde 3 stycken morotstårtor. Och den var jättegod och trevligt hade vi. Så är faktiskt väldigt pigg efter denna eftermiddag när det händer lite annat för en gångs skull. I morgon ska jag nog köpa lite blommor och så

Lila Wiile för ca 1 år sedan

Nu har jag lite ny/gamla bilder sen William var på ko släpp men även när vi var över i Danmark och kollade på fiskar och så. Tänk det är ca 1 år sedan´. Vad han har blivit stor min lilla pojke. Idag har vi varit i stan o köpt 3 par skor till lille Wille. Dem andra vi köpte är sönder efter 1,5 månad

Äntligen ledig efter helgens jobb

Då har jag jobbat hela helgen delad (o)tur hela helgen. Det är tur man har en underbar kollega som jag har helgerna med så det går lite lättare att arbeta dessa långa pass.
Men nu är det över i alla fall. Så denna veckan har jag underbara veckan. Jobbar enbart onsdag och torsdag.

Idag blir det att plocka hemma och umgås med familjen och katten :). Ska bli skönt. Jag har verkligen saknat min lilla William. Känns jättejobbigt att vara ifrån honom hela helgen. Men nu ska jag verkligen vara ledig två helger. Så nu känner jag att jag har en underbar tid framför mig i 14 dagar där det blir att umgås.

Bara tråkigt att det har varit fint väder i helgen och idag regnar det. I alla fall nu så jag hoppas det blir bättre väder i eftermiddag så vi kan gå ut lite. Både jag och William älskar ju att vara ute.
Min pappa fyllde år i fredags hann tyvärr inte fira honom tillräckligt så får väl åka ner i kväll i stället. William älskar att umgås med (som William själv säger) grolligroll morfar. Min farmor bor granne med min pappa och när vi stannar där så ska William alltid in till farmor och så knackar han på dörren sen säger William:
- Farmor det är bara Wille öppna dörren kolla rullator.
När farmor öppnar så springer han in kollar rullatorn och kör runt med den och kollar lite till sen säger han till farmor din rullator är bra. Och sen ska han självklart kolla käppen med :).

När han har gjort det ska han dricka ett glas saft sen kan han gå in till morfar då är allt ok. Tycker han är för härlig killen.

Jag ska försöka ta lite mer foto och lägga in här och se vad vi gör om dagarna är ju jättedålig på det.

RSS 2.0