jobbehelg

Idag fick jag jobba förmiddag istället för kväll vilket jag dock inte är emot. Hämtade William vid 14 på dagis vi cyklade hem till Williams kompis Alfons och hans syster Thea. William kallar Alfons för Affemannen. Va där under em vilket Willam tyckte var skoj.

Imorgon börjar jag min behandling. Sedan nästa fredag blir det att åter igen vara i Malmö på en snabbesök igen. Ska bli kul,


Dimmigt

Idag är det dimmigt lite tråkigt när det var så fint väder igår. Idag ska jag och William till öppna gruppen nu på förmiddagen. Där våra barn får fika och sedan leka och även sjunga lite. Därefter åker vi buss till stan. William tycker det är skoj och åka kollektivt om inget märkte vi det igår när William satt helt stilla på tåget och kollade ut hela resan till Malmö och även stadsbussen helt stilla.
Tänkte gå och äta lunch på barbacka och leka där lite. En fd arbetskollega till mig kommer också med hennes dotter så det ska bli riktigt skoj. När jag är ledig försöker jag alltid göra roliga grejer med William så han känner att de är "helg" trots det är mitt i veckan. För mig är det ju som helg då. När jag jobbar i helgen. Sen är Williams pappa ledig lördag och söndag så då fortsätter dem att fira helg.

Vi ska förresten få fiber uppdraget till huset så snart kan vi ha skitsnabbt internet upp här. Ska bli kul!

Varit i malmö

Idag åkte vi tåg till Malmö till vår lilla utflykt. Sedan åt vi lunch William fick sina berömda naggets. Därefter blev det buss ut till vårt privatsjukhus som vi skulle besöka. Med journal och papper vi fyllt i innan Jag var lite orolig faktiskt. Men allt gick bra läkaren gick igenom lite om hur vi blev gravid med William osv. Och lite om förlossningen. Jag var rädd att vi inte skulle bli "godkända" pga min förlossning med havandeskapsförgiftningen och akuta snitt. Och sen lite om allergier och så. Även sambon blev frågad om han använde sig av anabola steroider? Vilket han definitivt INTE gör.

Efter en ca 1h samtal gick dem med på att göra en IVF. Ingen är gladare än oss. Det ända vi också skulle göra var att ta blodprov både jag och sambon att vi inte hade aids/hiv och sen hade jag något med sköldkörteln också något prov som skulle tas pga det.
Så länge vi inte hör något är det inga problem. Vilket det inte kommer vara.

Och nu väntar på att mensen ska komma sen drar vi igång.

Sen åkte vi till Lund och handlade lite kläder till William och även lite till mig. Och väldigt nöjd med dagen.

Ny vecka

Ja ny vecka. Jobbat idag Jobbar imorgon igen sen blir det Malmö på onsdag får ni hålla tummarna. Hoppas vi får det svar vi vil ha. Sen blir det jobb hela helgen. I morgon blir det gympa för William också som vanligt på tisdagar vilket han tycker är jätte skoj. Igår bakade jag muffins och gissa vilken som gillade dem om inte mitt lilla hjärta.

Var kan man beställa spargris

Då Williams spargris har gått i sönder så undrar jag vart man kan beställa spargris till honom? Helst personlig då.

Imorgon ska vi prova bilar igen hoppas vi hittar en bil som vi vill ha så klart. Är ett stort behov av en bil till!

From idag fast anställt

From idag är jag fast anställd underbart skönt är det. Slippa fundera på det. Hade provanställning innan fram tom idag

Funderar på semster

Sitter och funderar på vad vi kan göra under semestern i sommar nu när jag ÄNTLIGEN också har semester. Vi funderar på att åka inom Sverige alt Danmark. William är i sommar ca 3,5 år så det ska självklart vara barnvänligt och ska definitivt va roliga grejer att göra för grabben. Men har tyvärr fortfarande inga ider var vi kan åka gärna med övernattningar så man känner att det är semester. Och det ska passa så små barn också. Att det ska vara kul. Är det någon som har tips?!

kolla på ny bil

Idag har vi varit o kolla på en bil. Ska även kolla några nästa vecka. Hoppas vi snart hittar en bra bil till. Så jag slipper åka buss till jobbet.

varit hos tandläkaren

Idag tog jag och William bussen till tandläkaren. William hade inte några hål. Åkte vidare med statsbuss in till centrum och gick in på barbacka åt lunch och William fick leka en stund innan vi åkte hem igen med bussen.
Och William var så duktigt hade ingen vagn och ingen gnäll och bara gick duktigt pojke.
Sedan lekt med sina vänner och sedan även träffat sin morfar. Och nu somnade han trött som man kan va när man rört sig så mycket.

Imorgon ska vi provköra någon/några bilar.
Hoppas William sover lite längre än 7 i morgon. Han vakande för katten mjauade massa i morse.

Långdag på dagis

Idag har det varit långdag på dagis för Williams del. Märks att han inte är van vid de här var trött nu klockan sju om somnade direkt. Blir en långdag imorgon igen sen blir det lång helg för honom att vara ledig. Ska bli skönt. På fredag är det tandläkaren för Williams del =). Så hoppas han sover rätt länge på fredag morgon trotts allt. Vilket han behöver efter denna veckan. I helgen är det väl inget planerat vilket är skönt. Är det skönt väder får vi väl vara ute mycket antar jag. William har börjat gilla att gå ut igen vilket han inte gjorde i vintras. Se om katten vill följa med oss ut lite kanske. Börja vänja katten med koppel så man kan se till så den kommer ut och får frisk luft och se lite annat än inomhus. Kan ju inte vara kul. Så när jag är ledig eller inte har allt för långa dagar på jobbet så kan man ju vara ute.

Har vi hämtat

Nu har vi hämtat katten igår och katten har redan hunnit bli bortskämd med lite fisk idag och det tyckte hon va gott, William älskar sin katt.
Idag har vi varit på gympa med grabben. Och så är jag ledig i helgen till och med fredag lördag och söndag. Ska bli riktigt skönt ska fira att jag är ledig med någon god mat :)

Äntligen helgen färdigjobbad

Nu så har jag jobbat i helgen och nu är det äntligen helg för mig också vilket är skönt. Har saknat min familj så. Så imorgon ska jag och William hämta Williams katt Jansson ska den heta. Ska bli kul och se hur glad William blir. Köpte kattkoppel igår så tänkte lära katten och gå i koppel tänkte jag!

Hemma

Då är vi hemma igen. Är ändå skönt kan jag tycka. William är glad att träffat sina vänner igen. Idag har vi varit på öppna gruppen i kyrkan det tyckte han var skoj.
Varit ute mycket nu när det är fint väder och milt. Även varit o hämtat viltkött.
Och det bästa av allt sambon har fått fast jobb och börja jobba igen fullt på måndag. Så underbart skönt att det gick så fort o få nytt. SÅ nu får vi fixa en bil till så klart

sista dagen i sälen

Sista dagen sen imorgon åker vi hem. På ett sätt tråkigt men samtidigt skönt att komma tillbaka i vardagen igen. Ska försöka fortsätta röra på mig rätt mycket när jag kommer hem så jag kan gå ner i vikt. Till våren är de tänkt att jag ska cykla hem från jobbet ibland. Så bli de "gratis" motion

RSS 2.0