Nytt kök

Idag har vi varit på ikea och fixat de sista med mått och så för de nya köket så nu börjar de närma sig. Längtar redan efter nytt. 
 
I eftermiddags var vi och badade utomhus. Imorgon blir de storstäd.
 

Öva med att cykla

Igår tog william en cykel runda. Så kul att han kommit igång med cykling.
 
Efter lunch träffade vi williams kompis o tog en stund på stora lekplatsen.  Och sedan ett bad i grannems pool så skönt de var ju så varmt igår em. Och på kväll blev vi bjudna på mat. Så gott.
 
 
 
 

Bakken

Igår var vi på bakken i Danmark med william. Åkte buss och sen tåg och massa byte. Så de var tuff dag. Gick hemmefrån vid 8 på morgonen och kom hem straxs efter 23.
 
Väl där nere åkte vi massa med karuseller. Eller rättare sagt william och hans pappa. Den träbanan gillade william. 
 

Byta bransch

Igår gick jag och william till affären för käpa ost till våra hemmagjorda hamburgare som vi grillade o så pommes till det. Det var jättegott. 
 
Mina hemmagjorda hamburgare är så goda. Jag utmanade mig själv idag och sökt ny/gammalt jobb. Ett jobb jag hade för ca 10-12 år sedan fast i broby. Detta jobbet som jag sökt nu är i hanaskog. Samma företag och allt. Jag trivdes så bra de jobbet. Så hade varit så skoj och byta från vårdjobb till industri om man skulle få jobbet vilket jag hoppas på. Så håll nu tummarna
 
 

Busfabriken

Idag har jag/vi valt att åka till busfabriken i Helsingborg. William har gillat det och vi har bara umgåts. Jag älskar det faktiskt. Är william nöjd är jag/vi nöjda. 
 
Har även betalat utlandssemestern med familjen. Vi längtar faktiskt. 
 

Handbollsstad och betchhandboll

Just nu är det beatchhandboll i åhus och väldigt mycket folk i rörelse. Det märks att de är populärt att spela handboll i kristianstad och att lag drar sig hit på cupen och så. Jag tror de ligger i att det har gått väldigt bra för http://www.ifkkristianstad.se i allsvenskan nu som folk har fått upp ögon för handboll i vårt närområdet. 
 
Tom vår son som är 4.5 år gillar handboll och framförallt orange färgen. När vi kör med plastglas ska de vara orange. Så skulle inte förvåna mig william kommer bli bra i handboll. William har en idol som spelade handboll i kristianstad förra året han fick autograf hemskickat. Tom så tack vara honom som william slutat med bajsa i blöjan och gör de på toa. Även tack vare honom som han slutat med napp. Så jag hoppas att killen som william gillar kommer tillbaka efter utomlandsvistelsen med handbollen. 
 
Nu till hösten ska vi se om vi hittar handbollsskola till william också. Han älskar allt med bollar. Så någon bollsport skulle nog passa honom. För att sitta stilla är ju inte hans melodi och det ska gärna hända grejer hela tiden och de gör ju de i handboll. Funderar även på lite fotboll kanske. 
 

Sommarväder

Igår var de kanonväder vi tog oss till halen o badade underbart skönt. Och william är fint brun på kroppen. Och william hade så kul där. Bra med mycket d-vitaminer på kroppen. Jag gjorde lite pankakor till william så han kunde äta lunch där. Verkligen så man njuter i sommar värmen
 

Utmanat mig själv

 
Nu denna veckan har jag varit ledig frpn jobbet. Jätteskönt och framförallt välbehövligt. Börjat putsa lite fönster och även storstädat kök o badrummet. Har par fönster kvar o storstäda par rum till men de går ju fortare resterande rum att städa. 
 
Men i onsdags var jag och sonen och vänner på barnensdag i kristianstad. Och där hade såklart william det jätteroligt. Han red häst och fick sitta på polismotercykel, hoppat hoppborg och även åkt karuseller. Och vet ni vad jag har utmanat mig själv och william och hans kompis har åkt katuseller själva utan oss föräldrar och vi stod o tittade på. Självklart klarade han det men den här nojiga mamman hade de jobbigt.
 
Ja han tittade även på han bananen

Hösttänk mitt i sommaren

Visst nu är de sommar och så nu men hösten är också jättefin likt vintern med. Tänk och vara ute nästan hela dagen och komma in på kvällen och dricka varm chokladmjölk med grädde ovanför och mysa upp sig i soffan och ha eld i kaminen och bara mysa. Hur härligt är inte det? Det är nästan de bästa jag vet. I höst ska jag bjuda hem vänner på mat. Och sen grilla lax utomhus för att sedan äta inomhus och kunna kolla på kamin och bara umgås. Och sen spela lite familjespel med barnen. Det är ju så billigt och man hålker dessutom ner kostnaden när man eldar hemma när vi kollade runt på kamin i vårt hus hittade vi vår kamin här www.kamingruppen.se Dom bästa köpet vi har gjort till vårt hus är kaminen och våra nya fönster. Det har dels gjort susen på elkostnaden då vi har direktverkande el i vårt hus annars, plus att de är så mysigt med elden. Nästan så våra vänner som vi har gärna hänger här på höstarna och vintrarna med barn för att mysa till de med oss. Vi älskar det.
 

Bra start på sommarlov

Idag startade vår 5 veckors semester med att åka till skånes djurpark där vi var med vänner till familjen. Har varit en riktigt underbar dag och william har älskat det också och vi grillade även korv eller som william säger körv är gött. Och william är så nöjd med dagen och somnade i bil påväg hem.
 

Blandade känslor

 
Igår gick jag äntligen på 5 veckors ledighet. Så underbart skönt att bara umgås med familjen. Slutade kl 13 åkte hem hämtade son från dagis och fikade. Tog oss in till stan och skulle klippa oss.
Så skönt att unna sig det.

Igår skulle även min mamma fyllt 57 år. Så har även tänkt på henne igår. Synd hon aldrig han bli mormor :(.


Idag har vi varit ute mycket william har badat i sin pool. Ikväll har jag och en vän gått en lång runda så skönt.

RSS 2.0