Fibromylgi

Jaha inte bara endometrios och nervsmärta nu har dem konstaterat fibromyalgi med. Har jag inte fått nog nu. Det räcker. Imorgon ska jag tillbaka till smärtkliniken igen och förmodligen får lite medicin som passar mina sjudomar. Och hoppas de passar alla mina smärtsjukdomar. Och att jag blir piggare och slipper smärta!

Fruktansvärt igår

Igår var en hemsk dag. Kände på mig redan i måndags kväll att detta skulle inte gå bra. Williams dagis var stängt och all ordinarie personal som känner William var på utbildning även fröknarna på dem andra 2 avdelningar på hans dagis. Tror att alla ordinarie i hela orten (även dem andra två dagisarna) . Det innebär vi fick lämna grabben på ett annat dagis i orten nere i byn vilket innebär William känner inte till omgivningen där och alla var vikarier och ingen vikarie som varken jag eller William visste vem det var. Det innebär jag fick lämna gråtandes William på dagis. Ringde upp senare och då säger personalen att han fortfarande ledsen periodvis och går och letar. Snacka om mammahjärtat gråter. Jag skulle jobba till 16 även sambon (Williams pappa) så självklart hade vi långa dagar. Jag som oftast slutar runt 13-14 när jag jobbar dagtid inom mitt jobb. Tror jag har ca 3 stycken dagar som jag jobbar 730-16 på 6 veckor och man lyckas ju ta just den dagen.

Som tur var har jag en vän som slutade vid middagstid som har en son som går på annan avdelning på Williams dagis. Där William känner andra barnet väl och även mamman. Så hon hämtade William från dagiset och har han hemma hos sig till slutar. Självklart hade jag lämnat klartecken till dagis att hon hämtar så det var inte så hon tog eget beslut och att dagis bara lämnade så var det inte.
Och ja fröknarna gjorde alldeles säkert allt dom kunde för William skulle få bra dag det tvekar jag inte om.

Det jag mest är besviken är att dem tar ut alla ordinarie personal på utbildning samma dag i stället för att kanske ta hälften så det åtminstone känt igen någon personal på de dagis de väljer att dom ska gå på. Så det innebär ju att det alltid finns någon personal från respektive dagis. Sen spelar det ingen roll från vilken avdelning då dem känner personal på alla avdelningar på sitt dagis.



Ny arbetsvecka

Ja då imorgon är det ny arbetsvecka. Jag jobbar helgen nästa helg. Bara gilla läget och jobba och tänka på att det blir åtminstone bättre betalt än vardagar. Sedan är jag ledig två helger. Min första helg som ledig efter min jobbehelg ska jag ha kalas jag fyller år. Ska laga köttfärspaj och en vegetarisk paj. Hoppas det blir gott

smärkliniken

Äntligen är det snart dags för smärtkliniken. På torsdag ska jag få komma dit. Ska bli så skönt att få komma dit och få bukt på detta med smärtan pga endometriosen. Är stå trött på smärtan. Igår hade jag så ont så det verkligen svartande för ögonen.

Idag fick jag börja med att äta både Alvedon och tramadol men smärtan är inte helt borta ändå men bättre. Men samtidigt ska man inte gnälla.

Imorgon ska jag och William gå på vår gympa som vi alltid har på söndagar. Ska bli kul!

lönesamtal

Idag har jag varit på lönesamtal på jobbet. Var ändå hyfsat nöjd. Chef var nöjd så de var skönt

Grabben med stort hjärta

Nu under kvällen berättar denna underbara son att alla barn på hans dagis är hans vänner. Även dagisfröknarna.

Vi var och hälsade på Williams farmor och farfar ikväll och på vägen hem somnade han så väldigt skönt att bara lägga honom i sägen.

gympa

Idag har jag och William varit på gympa på skolan. Även William kompis alfons var med . Dom hade så skoj. Tog även en bild efter gympan men vet dock inte hur jag får in bilden från telefonen till bloggen sk. Får undersöka saken. Det visar verkligen kärlek mellan två kompisar som har träffas sedan dom va ca 3 månader

långledigt

Denna helgen är jag långledigt. Så igår em var jag och William ute hela eftermiddagen var så skönt. Man måste ju ta vara på de härliga vädret. Och så sover sonen desto bättre när han har varit ute och fått leka och röra på sig. Han är verkligen en ute människa. Och det ska man vara glad för.

Innan vi gick in så satt vi på trappan. Vi har ju dagis mittemot vårt hus och William älskar att sitta och titta på när barnen ska åka hem även fröknarna. Förra veckan var de em fröken från William avd som börjar lite senare och hon hälsar på William och istället för William vinkar och säger hej så ser de ut som han vinkar med foten. Och fröken säger jaså William du vinkar med foten de går lika bra det. Och igår när vi satt på trappan skulle den fröken köra hem så säger William du mamma när hon kör förbi mig ska jag vinka med foten de har hon sagt det är ok.

Jag är så glad att William älskar sina fröknar är så mycket lättare att lämna honom på dagis. Och jag blir så stolt som förälder när jag får höra från alla fröknarna att William har utvecklats så mycket sedan innan semestern till nu. Att han verkligen tagit flera steg framåt. De visar att fröknarna verkligen ser William och hans framsteg. Och de märks att William gillar dom och dom gillar våra barn.

snart helg igen

Då jobbar jag imorgon igen sen är jag långledigt fredag lördag och söndag. Behöver jag säga att jag är jätte glad för det. Sla verkligen umgås med William hoppas verkligen på bra väder så vi kan vara ute. William älskar att vara ute. Funderar ta oss till wanås om det är fint väder

tuff jobbehelg bakom mig

Då har jag arbetat helgen fredag kväll och delad (o)tur både lördag och söndag vilket är jättetufft för mig.

Och i söndags var det gympa igen för William där föräldrarna är med. Så det fick bli pappa och William gympa på ett sätt är det kanonbra bara dom gör grejer bara dom. Det behöver verkligen dom så jag unnar verkligen dom den egentiden i hopa dom två.

Men idag har jag varit ledig underbart skönt. Solen har varit framme. Jag och William var ute i förmiddags för att ändå ta vara på solens strålar. I eftermiddags kom två kompisar till mig och deras barn så dom kunde leka ihop jätte skoj.

Jobbade med en underbar vikarie igår morse väldigt ny är hon och ung (i 20 årsåldern) men väldigt duktigt. Jag blev faktiskt jätte glad att det finns unga bra vikarier. Jag hoppas verkligen hon kan få en tjänst när det blir en ledig det är hon värd.

Fick en ny matta till vardagsrummet igår också. Har fixat och städat vardagsrummet och lagt dit den nya och det blev så fint.

förkyld familjen

Då är vi förkyld familjen hoppas man blir frisk snart. Ska jobba i helgen hoppas jag håller mig frisk. Är lite trött faktiskt och on pga endometriosen. Men ska snart till smärt kliniken

RSS 2.0