Hos min mormor o morfar

Idag har vi varit hos min mormor o morfar. William gillade att vara där. Och han visade verkligen från bästa sidan. Och lekte och pratade
 

Vätternrundan

Då åkte vi till motala i fredags sambon skulle cykla vätternrundan. På fredagkväll skulle vi ut och äta wiliam ville äta på samma ställe som förra året och han skulle äta plätta säger han. 
Sambon skulle börja cykla 0046 och han kom iväg. Och jag o william roade oss i Motala och när äntligen kom i mål kallade william honom för latmask. 
 
Vi åkte hem på kvällen. Idag var vi och plockade kottar. Tänker köpa lite förg kan vi måla på kottarna
 

Ledig dagar

Ännu en ledig dag idag. Jag och william varit ute hela dagen i princip. I förmiddags var vi i tivolipark i stan och lekt på lekplats och när vi kommer hem så går vi till williams kompis på gatan och badar i deras pool. Och dom har inte träffats på länge då deras familj har varit sjuka i omgångar. Så äntligen fick dom träffas.

Och de bäst av allt william somnade i sin säng vi fick flyttade in hans säng i vårt sovrum för han vägrade sova i sitt rum

En morgon

En morgon när jag gick till jobbet var tvungen att ta en härlig bild på sista biten jag gick in till stan. Då de var så härligt väder redan innan 7 på morgonen. Då blir man så pigg och glad. Eller vad tycker ni?
 

Sommar

Onsd och torsd har det varit kanonväder här i skåne och de var vi självklart utnyttjat till max för jag har varit ledig. Så jag och sonen och en vän till mig och hennes barn tog oss till hästveda och badadd i lursjön så härligt var det. Vi hade lite fika med oss o avslutade med glass innan vi körde hem.
 
 

RSS 2.0