Valborg

Då är det valborg idag varit på p.möte idag. William var med och självklart charmade William chefen och hon ville ta William med sig hem. Alltid kul. Nu sover William så han kan va med på valborgfirande och imorgon ska han fira morfar innan jag ska jobba helg

Trött

Ja då är sambon i Stockholm och jag har arbetat hela förmiddagen. Hämtat William ätit och nu väntar vi på att klockan ska bli 1930 så vi kan hämta sambon i Hässleholm klockan 20. William saknar sin pappa. Så hoppas tiden går fort. Och kattens operationssår ser väldigt bra ut och katten har piggnat till. Så det är skönt. Så snart ska väl hunden kunna gå ut igen. Och förhoppningsvis inte vara på rymmen i 3 dygn tror det hade mycket med att det var kattamånaden. Är det någon som har erfarenhet just med att vara borta flera dygn?

Åter smärta igen

Jaha nu börjar smärtan komma tillbaka. Men vad fan. Jag är glad för smärtlindring. Idag har jag anors jobbat. Imorgon ska sambon till Stockholm ;( , Men vad fan gilla läget. William sover alla redan vilket är skönt.

Snart helgen över

Nu på förmiddagen så har jag gjort två köttfärspajer som jag ska frysa in. Jättebra och ha när jag jobbar kväll och helger så kan resten av familjen när jag jobbar. I gårkväll så gjorde vi pizza till kvällsmat. Så dem bitar som blev över frös vi in så är det två portioner till som dom kan äta.

När jag är ledig onsdag och torsdag tänkte jag göra lasagne så det också finns i frysen. Alltid skönt att ha färdig mat i frysen som man ändå gjort själv. När vi bodde i stan var jag jätteduktig på att fixa så. Men har blivit sämre på det så nu ska jag försöka komma igång med det igen. Det är ju ändå dagar man inte orkar ta tag i det och laga så kan man bara plocka upp. Jag har ju ändå högrev i frysen så tänkte göra kalops också så vi kan ha nästa vecka på helgen när jag är ledig. Jobbar nästa helg. Innan sommaren har jag tänkt att baka lite bullar. Både till min farmor och till oss själva. Brukar alltid göra någon/några satts till farmor också. Hon har lite ont i händerna och svårt och fixa det själv. Hon blir så glad att ha lite i frysen som hon kan plocka upp när hon får besök. Och som hon själv säger hemmalagade är alltid godare och hon fick så mycket beröm för dem förra bullarna.!

Räkningarna betalda

Äntligen är räkningarna betalda och det känns skönt. Kan man släppa det.
Idag har jag varit rätt trött så när William somnade och sov i eftermiddags så låg jag också och sov och det var jätteskönt faktiskt. Är ju fortfarande inte frisk från förkylningen men går på rätt håll så snart kanske jag är frisk.

Igår blev katten kastrerad så snart kan katten med gå ut så fort stygnen är läkta och allt ser bra ut så det är skönt. Tror faktiskt katten kan vara riktigt nöjd med det. Hoppas bara katten inte kommer vara på rymmen fler gånger.

Måste ju lägga upp en bild på vår lilla solstråle

är brakförkyld

Jaha då är man brakförkyld. Är så trött på detta. Men jobbar ikväll och imorgon. Sedan ledig i helgen. Så förhoppningsvis så blir jag frisk snart igen. Så de bli att vila i helgen. Katten ska kastreras imorgon. Sen hoppas jag att katt slutar att rymma flera gg

Är ute med grannens hund

Nu i par dagar ska vi hjälpa vår granne med att gå en runda mitt på dagen då grannfrun är i Stockholm och mannen jobbar långa dagar. Så han plockar ut på morgonen och vi mitt på dagen. Sen kommer mannen och tar det på kvällen. Världen snällaste hund. Alltid kul och kunna hjälpas åt.
Idag fick sonen träffa min bror och dem lekte jätte mycket i förmiddags. Och under kvällen har jag arbetat. Skönt att vara igång igen. Och katten har kommit till ro här hemma igen. Och verkar vara nöjd med att vara hemma efter 3 dygn ute någonstans. Hade varit jätteroligt och veta vart hon varit.

Vi sitter och funderar på vad vi kan göra i sommar på semester. Har ni några tips? William är ca 3,5 år i sommar =)

Äntligen är katten tillbaka

Katten försvann i torsdags runt 16 tiden nu idag runt 18 är äntligen katten tillbaka. Hela familjen har letat vänner har letat efter katten äntligen kommer någon okänd till oss (vi har lagt ut på fb att katten var borta på ö.g säljarsida att vår katt var borta och visade en bild) och tror de eller ej det var ett par med barn som hittade katten fixade så katten kom i kattransport hörde av sig att dem nog hade hittat vår katt och bad om adress och kom upp med vår katt. Och allt detta efter dom hade haft dop för deras yngsta barn. Snacka om snäll familj!

Hänt en hel del

Hej
Nu är jag tillbaka igen. Har varit mycket sista tiden. Dels har vi varit på lalandia med sonen vilket han självklart tyckte va skoj. Han berättade att han ägde getterna på lalandia vilket jag inte visste ;) men enl William var det så.
Fick ett samtal från sjukvården då vi ska gå igenom min journal från det jag födde sonen då jag va tydligen döende och låg på iva ett litet tag bara. Ska samtidigt va skönt att gå igenom det men samtidigt tufft.
Men jag tror det blir bra i slutändan.
Det tråkigast av allt är att vår katt har varit borta snart ett dygn och vi har inte hittat vår lilla katt jansson hoppas vi hittar henne snart.

endometrios smärta

Som fortfarande spökar i min kropp med feber pga dn jäklar endon. Hatar detta när jag har semester. O jag inte orkar lika mycket som jag hade vilja ha till William. Är trött också pga den
Jäklar smärta

Endometrios som stör

Nu är min smärta tillbaka på min endometrios. Trotts max dosen på medicin har jag fortfarande ont dock inte som innan jag tog medicin men fortfarande ont. Vet inte vart jag ska ta vägen. Detta önskar jag inte ens min värsta fiende faktiskt. Bara hålla ut hoppas det släpper snart

Lagar mat till semstern

Då är jag också ledig. Jobbade idag och är ledig lördag och söndag så jag kan umgås med familjen. Ska bli riktigt skönt. Idag har katten varit ute par timmar första gången och nu är katten trött efter tre timmar ute. Och så har jag gjort biffar som vi ska ha med oss till semestern så det har jag också hunnit frysa in. Ska göra köttfärssås imorgon också. Som vi också ska med oss. Är det någon som är grym på köttfärsås så ni kan tipsa på kryddor och ingredienser?

Vill ha så mycket förberett som möjligt så man slipper stå där och laga massa när man är där. Funderar på att laga kalops också. Har ni andra tips? Funderar på om jag skulle slänga ihop någon kaka tips?!

RSS 2.0