Ny vecka

Nu är det ny vecka. Och snart påsk igen. Tiden går så fort denna veckan blir det jobb ända fram till fredag sen firar jag också helg. Idag har det varit blåsigt. Och varit snöblask. Inte jätte skoj väder precis. Hoppas det blir bättre väder i slutet på veckan. William har varit på dagis idag. Och han ville självklart inte gå hem. Han älskar sitt dagis. Och det är jag glad för. I kväll fick han sin glass som han vill ha dvs madrassglass (sandwich) Min underbara pojke.

ledig idag

Underbart att vara ledig idag. Har varit så trött denna veckan. Så skönt att umgås m familjen. William är trött ikväll så han somnade tidigt.

Hata kollektivt

Idag kommer jag ihåg varför jag hatar kollektiv trafik. Åkte till Malmö. Dit gick kanon bra allt flöt bra både med tåg och buss. Hem däremot flöt det dock inte hem. En resa som ska ta 1 h med tåg och 0 byten slutar med 4 h restid och 3 byten var av lite buss och stopp absolut inget som fungerade med en trött son som också råkade ramla och skrapade lite i pannan min stackar gosse. Och allt typiskt Skånetrafiken. Och ingen information kunde dem ge heller.

De ända positiva var att vi fick hjälpa 2 barn i ca 12 och 10 års åldern som åkte ihopa så dem kom på ersättningsbussar. Så dagens grej har jag ändå gjort för dessa barn så dom kunde fortsätta sin resa. Och jag frågade ändå också att dem hittade sedan där bussen slutade och dem skulle hoppa av och det hade dom fixat så någon skulle hämta dem. Vill ju inte slänga på två ungar på bussen och sen vet jag inte om dem klarar sig där dem hoppar av. Tyckte så synd om dom första gången dem skulle åka själva också och så strular det för dem!

jobbehelg

Då har jag arbetshelg igen =( men varför inte liksom. Men lika bra och köra på sen är jag faktiskt ledig 5 helger i rad då jag tagit ledig nästa gång jag jobbar helg så jag är väl nöjd ändå tänk positivt.

På måndag ska jag återigen till Malmö hoppas på det bästa. Så andra gången på mindre än en vecka men det får gå ändå, snart kanske man slipper!

5 år sedan mamma gick bort

Idag är det fem år sedan mamma gick bort tuff dag så klart.
Får sticka ner till mammas grav. Tråkigt att hon aldrig han se min underbara son.
Varit i Malmö idag jobbigt att fara fram och tillbaka till Malmö det tar mycket på mina krafter men förhoppningsvis så ger det ett bra resultat tillslut. I helgen ska jag jobba igen så åter min jobbehelg.

Sen jobbar jag inte helg på 5 veckor tagit lite ledigt o ska till Lalandia underbar

sålt på loppis

Idag har jag sålt lite bankläder på loppis. Skönt o bli av med lite grejer det behövdes. vi var tre som sålde på samma bord. Willams kompis Andy var med och dem lekte och hade sig och tyckte det var jätteskoj så klart. Dem går på samma dagis födda båda 2012 så klart dem kan leka. Andy är född sept tror ja det var men han hängde med William som ändå född i januari jättekul!

Inbrottslarmet

Idag gick inbrottslarmet hemma. Dem ringde och väktare och allt men det var inget vilket var tur det var bara katten. Nu fick vi i alla fall reda på att larmet fungera och väktare kommer på plats.

Malmö igen

då bär det av till Malmö igen. Hoppas jag får ett positivt resultat imorgon. Börja kännas drygt och åka 11 mil enkel resa för detta men vad ska man göra. Idag har jag jobbat och imorgon efter Malmö besöket ska jag jobba igen har en kort tur 1630.21 så passar utmärkt när man ska till sjukhuset på fm!

semester idag och imorgon

Idag och imorgon har jag tagit semester. Trodde vi skulle till malmö igen. Men det blir inte förrän torsdag så då får ni hålla tummarna igen ;). Hoppas på att det kommer gå bra. Idag ska vi hämta min bil som jag har köpt längtar redan =)

Malmö igen

Då har jag varit Malmö igen. Får fortsätta med sprutorna ett tag till!

RSS 2.0