Snart semester

Då har jag 4 arbetspass kvar till min semester. Känner jag behöver det då jag är jätte trött hela tiden så hoppas dessa pass går riktigt fort.
Vi var i Motala för 14 dagar sedan ungefär när sambon cyklade. På dagis sedan är det ända William pratar om den snälla busschaufförens där upp i Motala. Även på dagis säger han att det roligaste är att åka buss med killen. Och undra varför William gillar honom förstår inte alls haha. Enlig mig såg han inte alls bra ut (ironi) När jag och William åt frukost säger William till mig att jag är röd i huvudet. När vi hoppade av bussen (åkte med honom tre gånger) säger William hej då ses nästa år.

I söndags förra veckan åkte mormor in med stroke tänkte hälsa på henne idag. Hoppas det är hyfsat med henne i alla fall. Återstår att se.


Äntligen långledig

Nu äntligen är vi långlediga här hemma. Så skönt. Idag har min kompis fått vara på anställningsintervju på mitt jobb. Hoppas hon får komma in på timmar där i alla fall. Har även gjort en stor laddning lasagne som vi ska bla ha ikväll. William sover i soffan. Kan va bra. Då William ska få klippa sig hos frissan idag. Frissan jobbar extra på mitt jobb. Så det kommer bli bra och jag ska färga håret. Det ända jag väntar på är att skatteåterbäringen ska komma till mitt konto. Längtar redan. Så ska vi unna oss lite grejer.

Jobbedag

Ja då har jag arbetat måndag till fredag denna veckan. Ska på massage imorgon. Ska bli skönt. Och sen blir det jobb söndag måndag och tisdag. Sen ledig en hel vecka. Just nu är det riktigt tufft med mycket jobb. William va trött efter heldag på dagis. Så han somnade lite innan 19.00 så nu kan man ha lite kvalitetstid ikväll så skönt och slippa kolla på barnprogram

Smärtkliniken

Då har man varit på smärtkliniken idag. Och äntligen kanske jag tror på smärtfri period förhoppningsvis. Läkaren tror att i och med jag har haft kraftig smärta under en jättelång period så är de nerverna i kroppen som framhäver en del av smärtan. Då min kropp är van att ha smärta alltid. Kan låta väldigt troligt faktiskt. Funkar inte tabletterna nu över sommaren så blir de operation i höst

Lång vecka

Denna veckan jobbar bli jobbigt då jag jobbar varje dag förutom lördag. Så det känns som det kommer bli tufft men det får gå. Får igen de någonannastan i alla fall så söndagen innan min semester blir jag ledig för jag jobbar denna söndagen.
Igår planterade jag lite rosor hemma. Hoppas det blir bra. Och så va vi nere på mammas grav och satt rosor. Kom ju inte ner på morsdag så då fick de bli igår. Vi cyklade ner dit är väldigt nöjd. Och imorgon ska jag till gyn igen! Hoppas smärta blir som bortblåst

RSS 2.0