Längesedan jag skrev

Nu var det längesedan jag skrev. Jag har varit sjuk och det har varit mycket jobb. Har även framkallt julkort som vi ska skicka sedan. Det är bilder på William ska bli kul och kunna skicka det sedan när dom kommer. Jag har en sådan underbar son med mycket kärlek i sig. Ger oss gärna kramar och säger att han älskar oss. Man kan inte annat än bli glad. Vår son har varit förkyld nu ett tag så nu börjar den släppa på honom med. Idag har vi varit och badat hos min pappa så nu är han ren för nästa vecka. Trots min pappa är på semester. Han har varit borta lite mer än 14 dagar och William saknar sin offar som William säger för jag älskar min offar. Så han är efterlängtad.

Sovmorgon

Idag fick vi sovmorgon då William vakande vid 7.20 och det var underbart skönt. Idag har vi tagit kort på William bla julkort som ska skickas och det ska bli kul och få dem sedan. Han blev så fin. Sen var vi och bakade pepparkakor. Hoppas William sover bra i natt igen det behövs verkligen för min skull då jag ligger efter med sömn.
Idag vägde jag William här hemma och då vägde han 13,1 kg och det innebär 2 kg upp sedan vi var på bvc senast!

varit och bowling

Idag har vi varit ute och lekt i förmiddags och sen ätit lite lunch hemma. När William sov gick jag själv en runda och det var jätteskönt.

Ikväll åkte vi buss in till stan jag sambon och William och vi bowlade och sen åt lunch och det var jättetrevligt och våra barn skötte sig utmärkt. Och det var så roligt.

Sen åkte vi bussen hem och nu sover William glad och nöjd efter bowlingen. Det var första gången William har bowlat i sitt liv...!

tagit upp mitt stora intresse

Idag har jag gjort något jag inte har gjort på flera år. Jag har börjat baka igen och det var så jätte roligt och jag har verkligen tagit upp mitt intresse igen.
Åh så enkelt med min nya bakmaskin så nu ska jag fortsätta med detta. Idag bakade jag en sats kanelbullar.

Lovade min farmor att baka en sats kanelbullar och en sats vanilj bullar. Hon har så ont i sina händer så hon orkar inte längre.

Och jag känner jag kan unna henne det dä hon sticka raggsockor till William. Så de ska göras imorgon

har inte skrivit på länge

Hej
Har inte skrivit på länge då jag har haft och har fortfarande fruktansvärt ont pga min enodmetrios smärta. Då jag har tagit tramadol pga detta så har jag inte sovit på natten istället då jag har sovit max 5 h per natt nu i nästan 14 dagar sitter alltid uppe mellan 2-5 på natten. Så idag fick jag äntligen prata med min läkare så då har jag fått utskrivit sömntabletter så förhoppningsvis kan jag vara både smärtfri och utvilad framöver.
Så för mig har det varit en jätte tuff period jag har haft. Men hoppas som sagt att jag både kan vara smärtfri och pigg framöver när jag får detta. Läkaren blev paff att jag va pigg om nätterna när jag äter tramadol då det brukar vara tvärtom dvs man är mycket mer trött under hela dygnet och hon hade aldrig hört detta innan. Men vi kom fram till att det var tramadolen som gjorde att jag inte sover om nätterna. När jag är smärtfri (dem få perioderna) och inte tar min medicin sover jag hela nätterna. Även den perioden där jag "bara" behöver ta tramadol på morgonen men behöver jag ta en på kvällen så är jag vaken stora delar om nätterna och det händer varje gång.

Det positiva som har hänt är väl att jag trotsade min smärta idag och åkte med familjen till Ullared för att köpa julklappar till William. och så hittade jag bla ett par byxor och en jättefin vinterjacka och den kostade bara 99 kr och jag blev glad.

Har även hittat ett par snygga skor till mig som jag ska köpa inne i stan sen. Ska bli riktigt kul med nya fina kläder till vintern!

RSS 2.0