endometrios smärta

Ja ha endometrios smärta tillbaka inte alls kul. Jobbigt så medicin en period

till helgen

Igår fick jag gå in extra för personalmöte tråkigt värre när jag var ledig men nu är det gjort i alla fall. Sambon och William var i tivoliparken och lekte medans jag var på mötet så dom hade det lite roligt åtminstone.
Därefter möttes vi upp vid mitt jobb för att sedan gå till McDonalds och äta. Så det blev ändå en mysig eftermiddag för William. När vi kom hem kom Willams morfar och hälsade på och William berättade vad han gjort under dagen.

Idag ska jag arbeta kväll och sen jobbar jag imorgon (torsdag på dagen också) sen är jag ledig fredag och lördag. På fredag tänkte jag åka ner till min mammas grav med William och lägga en fin krans. Och självklart ska William följa med till mormors grav.

William säger alltid att mormor bor i himlen tar hand om lukas i himlen.
Lukas var ett barn som gick på Williams dagis som tråkigt nog avled tidigare i år. William älskade Lukas. Så nu tar mormor hand om lukas tycker han.

Efter graven ska vi åka till min bror i Helsingborg. Morbror dedde som William säger. Behöver jag säga att William älskar sin dedde?
När vi träffas så struntar William totalt i oss och ska busa med brorsan och leka koja stå på taket och allt annat. Men umgås med mig o min sambo? Nej, varför? Dedde är mycket roligare för han busar mig med och leker hela tiden och framförallt han hoppar med mig, springer leker koja och står på taket. och vet ni? Han är en buse med för det är inte jag.
Och enligt William har dedde också lärt honom en mening han säger (enlig oss vet vi inte vart han har nappat upp denna meningen då inte någon av oss använder oss av den meningen) spela hockey bondjävel!

På lördag ska vi till svärföräldrarna på den årliga kalkonmiddagen under samma helg varje år.

Och på söndag jobbar jag. Har en kollega som har bytt mig så nästa gång det är min helg jobbar jag bara fredag och lördag ska bli skönt.!

Har köpt

Nu så har jag köpt ny bakmaskin som jag önskat mig under många år så nu ska det börjas bakas här. Ska försöka baka med William par gånger i månaden. Ska försöka hitta bra recept som är lätt att göra med småbarn.!

Har jobbat helg

Då har jag arbetat hela helgen började med fredag kväll sedan arbetat delad tur både lördag och söndag. Så det är jätteskönt och vara ledig idag och umgås med min familj.
Just nu sover William så det blir en lugn förmiddag för oss. Sen blir det lunch när han vaknar. Blir lite pasta och korv idag. Sen blir det nog att vi tar oss ut i eftermiddag och leker lite. William älskar ju att vara ute och cykla på sin springcykel.
Så jag undrar ju lite vad grabbarna har gjort i helgen när jag har jobbat när William är så trött idag.
Ska se om syrran kan komma och klippa William då han har börjat bli en aningens långhårig.

Lugn dag idag

Idag har det varit en lugn dag för mig och William. Varit på öppna förskolan med William i förmiddags sedan gick vi hem och åt lunch sen sov William middag i 2,5 h och därefter lekt med grannens barn. Dom har ändå känt varandra sen dom va ca 2-3 månader så dom känner verkligen varandra. Jättekul och se att dom har sådan bra kontakt. Och ikväll fick William träffa sin farmor och farfar och nu sover han jätte gott.

Imorgon blir det lugn förmiddag och eftermiddag innan William ska på dagis på seneftermiddag och jag ska jobba hela helgen. Första helgen på 5 veckor så det känns konstigt. Delad (o)tur både lördag och söndag men det får gå.´

Sen nästa vecka ska jag försöka baka lite med William och sen på fredag nästa vecka blir det att åka ner till mammas/mormors grav och lägga någon krans och tända ett ljus för henne.

Äntligen

Äntligen har vindarna vänt. Sambon går hemma med betalning från sitt "gamla" jobb som han har blivit uppsagd från och nu imorgon får han in och jobba på ett nytt jobb och får både betalt från sitt "gamla" jobb och det nöja jobbet och ingen är gladare än vi. Underbart om detta kan leda till fast jobb.
Och jag o William ska på öppna gruppen imorgon. med ett leende på läpparna att allt förhoppningsvis löser sig.

Idag har vi varit ute hela förmiddagen med William och vi har gått en runda. Och William har kört med sin springcykel i princip hela rundan på ca 3-4 km och jag är glad att han tycker det är skoj!

Ny vecka

Nu blir det ny vecka nya möjligheter. Vet inte vad som händer i veckan förutom lite arbete. Så det återstår och se. William ska till dagis imorgon igen efter varit hemma nu en hel vecka så bli skönt för honom!

nu så

Igår jobbade jag fram till kl 13 åkte hem o när jag kom hem kom jag på att jag hade glömt mina nycklar på jobbet. Typiskt mig. Fick hämta nycklarna idag. När jag ändå skulle hämta tårtan ovh handla de sista inför kalaset då min sambo fyller jämt idag. Vi beställde mat nere i byn de är super gott. William gillade också maten. Har ju världens bästa son. Jag är jätteglad att jag har honom i mitt liv. Han är väldigt uppmärksam och lyssnar och nappar upp nya ord hela tiden. Och utvecklas i talet från dag till dag. Har hört vid många tillfällen att man tror han är äldre än han är. Mång tror han är runt fyra år. Och allt för han är lång för sin ålder men samtidigt pratar väldigt bra för sin ålder. Och då kan man inte mer än bli stolt mamma till honom.
Kommer ihåg i somras när vi var i lund o handlat lite kläder och skulle åka tillbaka till kristianstad med tåget som va inställt och vi fick ta bussen istället och jag och William fick sitta bredvid en äldre man (ca 70 år). Och William och mannen satt och pratade hela vägen till kristianstad det tog ca 1 h. Och jag var så glad att denna mannen verkligen tog sig tid och prata med William då han var rätt trött och det var jobbigt att vi då senare åå väg hem än planerat. Så det gjorde jätte mycket både för oss som föräldrar och för William.
Och mannen tyckte att William pratade bra så han också förstod.

Imorgon blir det nog en väldigt lugn dag med William då han var uppe sent ikväll pga kalaset så han blir nog trött imorgon. Sen sa han innan idag att han ville bada hos morfar så det får vi väl göra. Tycker själv att det är mysigt att badamed honom blir llite av kvalitet tid med honom.

Hoppas på sovmorgon

Hoppas verkligen på sovmorgon imorgon. Har börjat jobba kl 7 både igår och idag och tyvärr har jag inte vätt att lägga mig i tid på kvällen utan sitter uppe rätt sent på kvällarna. Vilket innebär att jag är trött på morgonen när man beger sig iväg så klart.
Nu har jag två kvällar framför mig och sen fredag fram till kl 13 sen firar vi helg. Då sambon fyller 35 så ska vi återigen ha kalas här hemma. Så då är det skönt o sluta kl 13 på fredag.
Vi funderar på att när William är hämtad på dagis att han ska få mellanmål och sen sticker vi och åker skriskor i Glimåkra med honom. Äskar och ha kvalitetstid med grabben.
Ikväll har vi varit ute och han har cyklat på sin springcykel på gatan och hans dagiskompisar springer över och säger hej då till William innan dem åker hem vilket William uppskattar väldigt mycket. Och jag blir så glad att dom "stora" barnen uppskattar William. Det går ju barn från 1 år upp till dom börja skolan dvs 6 år på hans dagis.

Åkt skridskor

I helgen har vi åkt skridskor med William han älskar och åka skrillor som han själv säger. På dagis idag sa han till alla barnen på dagis och även fröknarna att han har åkt skrillor. Och att han kan och är duktig. Är så stolt över min son. Kan man mer än säga att jag verkligen älskar min underbara son.
Nu har jag arbetat idag en liten kort tur mellan 7-13 vilket var jätteskönt. Sedan har vi varit och handlat mat så nu har vi i frysen igen.

Lång ledig

Då har jag arbetat två långa arbetspass så nu är jag ledig fredag-söndag ska bli jätteskönt att umgås med familjen. William somnade nu vid 1930. SÅ nu kan man slappna av

smärta i foten

Har så fruktansvärt ont i foten trotts jag fått salva från vårdcentralen. Får väl låta helgen gå och se sedan om jag fortfarande har ont i foten så får jag väl ringa igen. Hatar smärtan. Men är jätte trött på smärta. Tyvärr de här med smärta är det jobbigaste jag vet!

varit på barbacka

Idag har det varit riktigt dåligt väder här blåser och är jätte kallt. Inte alls roligt. Var på vårdcentralen i mprse med min dåliga fot ska smörja såret med salva och förhoppningsvis kommer de läka så småningom. Sen sov William i förmiddags. Sedan åkte vi in till stan köpte overall till William pch ett par kängor till honom också. Därför gick vi till barbacka mef en kompis och hennes dotter och lek hela em inomhus vilket barnen gillade och de var jätte trevligt. Och William har gått på toa hela dagen bara en olycka idag. Då blir man stolt.
Så ikväll blir det bara en dusch ikväll. O lite fikamed chchoklad pudpudding

slappedag

Idag tar William slappedag efter lalandia besöket från torsdag till söndag. Sovit över två h nu och sover fortfarande jag passar på att tvätta o diska och plocka lite granna medans ändå sover.
Har även ringt vårdcentralen idag har ett sår på foten som inte vill läka och jag är svullen o öm. Så funderar på om det är någon form av infektion i såret. Så 815 imorgon blir det att ta sig till vårdcentralen och visa upp foten. Vet inte vad jag har gjort heller så för mig är det mysterum vad jag har gjort. Men ont har jag!

semester

Då har vi varit på semester hela familjen på lalandia och vi har haft det jätte trevligt William älskar och bada och haft det jättebra.
Nu när man fyllde 30 ville jag inte vara hemma.
Nu är jag ledig måndag o tisdag så ska ta det lugnt med grabben så han orkar med dagis onsdag o torsdag

då så åker vi hem

Då åker vi hem imorgon fm ska bli skönt fyllde år igår så nu är man inte ung längre fyllt 30 år då

William får för sig att snacka

Idag var vi i Tyskland och William snackade med han i kassan William säger jobba jobba jobba. Personal skratt bara.

Lång ledig

Underbart nu är jag långledig till onsdag nästa vecka ska bli underbart skönt har inte blivit långledig på flera år.
Imorgon fyller jag 30 år börjar bli jobbigt men sant. Ska bara va med familjen!

RSS 2.0