Bowling

Idag har vi varit o bowlat. Innan dess var vi i stan och åt på mcdonalds i centrum. Dem stänger efter idag så vi tänkte att vi fick äta där en sista gång. Lilla glada william var så klart med. Har även köpt nya kläder till william. Lägger in en bild så får ni säga till vad ni tycker om dem. Köpte dem i storlek 80 så förhoppningsvis kan han ha det på dagis när han börjar.

babysim

Igår va vi på babysim riktigt roligt. Som vanligt. Idag har vi varit o storhandlat mat. Behövdes var tomt i frysen. Hoppas willam sover bättre nu. Har varit en period där han har sovit dåligt ett tag. Han drömmer en massa så jag tror det är det som är problemet. Sover oftast dåligt från ca 2 på natten o fram till morgonen. Är det någon som känner igen detta symtom vid ca 8-9 månaders baby? Vad gjorde ni för att slippa detta och ert barn sov bättre?  Och inte så oroligt.!

Utkast: Sep. 29, 2012

Lagat biffar idag gott. Ser det inte gott ut?

lillen


homparty

De gick bra igår. riktigt trevligt. man borde träffas så oftate o fika tycker jag. idag blir de babysim med lillen som vanligt. funderar lite på vad vi ska ha för mat ikväll

varit hos gamlemormor o morfar

Idag har william varit hos sin gamlemormor och morfar och min kusin var där med sin son så då har william träffat sin nästkusin. William fick massa fina kläder. Sen beställde jag jag förra veckan ett par jens och en snygg tröja. Så nu ska william bli riktigt snyggt klädd. Ikväll har jag haft spining och imorogn så kommer jag ha heminredningsparty. Ska baka sockerkaka imorgon är det någon som har ett gott recept på det?

då har lillen fått

Då har lillen fått kläder från kompisen alfons. riktigt snyggt. äter som ett matvrak gör han också. Så undra vad han väger när han kommer till bvc.

istan

idag har jag och William varit i stan. Köpt lite presenter till Williams kompisar. Full rulle i stan. Känns som lillen älskar o vara i stan faktiskt. Ska förresten ha homeparty med heminredning på torsdag är det någon som har tips på god äppelpaj man kan tillaga?Tänkte ha det som fika

Äppleplockning

Då har vi plockat äpple idag och william har fått träffa sina kusiner har varit riktigt kul. Det är inte var dag han träffar dem. Så idag har han varit ute väldigt mycket. Sen ikväll har vi gått en runda medans sambon har städat har varit riktigt skönt väder. Sen har vi fikat med grannen.

vad gör alla

Vad gör alla på helgen nu då? Idag ska lillen få träffa farmor o farfar

babsym helg

Ja ha då är det fredag idag. Jag och William har varit på babysim som vanligt älskar han det. I eftermiddag har han lekt med sin kompis riktigt roligt. Idag har jag bokat en klipptid och färgning för håret till torsdag. Jag längtar redan. sist jag var hos frissan var när willam var ungefär en månad. Nu är han 8 månader. Man får väl unna sig ibland =)

banken

Igår var vi nere på banken för nya lån på huset och jag blev pIositiv överraskad. Idag har jag o pojken vatt på familjegruppen på förmidagen. och på em så har vi umgåts med emma o alfons. ikväll blir det spining för mig.

Köpt kläder

Ja igår köpte jag kläder till william tänkte att han skulle få lite nytt när han ska börja dagis senare. Tog en storlek större. Idag är förresten william 8 månader. Tänk min lille pojke är så stor. Förstår inte att tiden har gått fort

Har köpt vinterkläder

Igår var jag istan med pojken vi var och köpte host och vinterjacka till grabben så nu är han beredd för kallt väder. Idag har jag varit och tränat styrketränat lite granna. I natt har inte varit en bra natt då lillen har varit vaken var varannan timme halva natten. Rätt jobbigt faktiskt men tror på förkylningen faktiskt.

Lillens första fotbollsmatch

Igår var vi på williams första fotbollsmatch. Helsingborg spelade. Williams morbors jobb bjöd på den matchen. Och gissa jag var snäll och skrattade och hade roligt hela matchen. Sen vann Helsingborg med 4-0 också. Så nu räknas jag till dem stora pojkarna.

Fått värdering på huset

Ja då har vi fått en värdring på huset underbart. Kommer vi få bättre boende kostnad. Underbart. Sen får vi väl fira det på fredag med en kebabrulle och lite läsk. Ska man ner till banken och lägga om lånen ikväll och william ska få följa med som vanligt. Men det ska gå bra. Han är väl snäll som vanligt antar jag. Skulle gärna viljat köpa lite blommer till huset. Får se man kanske kan önsa sig i födelsepresent. Lite blommer dvs inomhusblommer och tulpanlökar som man kan plantera. Känns som man börjat bli gammal kärring som önskar sig sådant. Eller är det mer än jag som tänker i dem banerna? Lättskötta ska det också vara. Sen skulle det varit trevligt och bli bortbjuden på mat också ibland har inte blivit det på jättelänge. Minns knappt när det var sist faktiskt. Varför har man inte blivit det på sista tiden? Just att slippa laga mat och bara sätta sig ner vid dukat bord.

värdering på huset

Då har man fått värdering på huset och imorgon går vi till banken. så de bli bättre lånevilkor

William vägrar brukmat

william har börjat vägra burk mat. Hemmalagad ska det vara. Duktig pojke. Märker att han är lätt o ha och göra med om han bara får sin lagade mat. I morgon kommer mäklaren och ska vardera vårt hus håll nu tummarna

Helgen går fort

Jaha då är helgen över =(. Helgen går alldeles för fort.. Förstår inte det.... I veckan kommer dem o omvärderar huset

baka

Ja lördag idag. Har hunnit baka bullar och börjat städa. Ska fortsätta städa senare sambon är ute o klipper gräsmattan. Ikväll blir det köttfärslmpa och potatis tänkte jag. Låter väll gott? Känner att jag verkligen har hunnit med mycket idag. I natt har william sovit 14 timmar inte illa. Visar bara att han var trött igår. Idag är det blåsigt som vanligt. Inte skoj. sak ändå försöka komma ut och gå en runda. Har även varit på dagiset mitt emot och lekt med william. Känner att han behöver komma ut varje dag.

HELG

Skönt med helg. William är trött jag har börjat att städa lite granna. Ska ha flygande jacob ikväll till mat. Igår var det första gången william åt hemmalagad mat. Var riktigt kul att william älskade detta då. Så det får vi göra fler gånger. Vad händer i helgen? Ja vi har inte tänkt något speciellt igentligen faktiskt. Försöka ta det lungt. Jag är lite trött faktiskt så jag ska försöka vila lite. Ska försöka lägga in lite bilder så jag kan skicka in på smartphoto med william så vi kan fixa lite julklappar från william tänkte ha kalender. Så här liten var min son när han va nyfödd. Minns knappt han var så liten. Nu väger han som sagt över 7 kg. Vart har min lille pojke tagit vägen? Tiden går så fort förstår inte det. Snart är han 8 månader också. Är det mer än jag som tycker tiden går fort? Sitter här och funderar lite på vad jag ska baka. Jag ska ha homeparty med heminredning. Så jag tänkte på något gott som inte tar för lång tid och baka och massa konstiga ingridinser i. Är det någon som har tips?

snart helg

Underbart snart helg först öppna gruppen nu om ca 1,5 timme sedan spining ikväll. Verkar bli fint väder idag. Så det ska bli skönt med promenad ner till öppna gruppen. Sedan blir det spining ikväll. Och jag har förresten glömt och berätta att william har fått tand nummer två. Här går det undan med det. Sen imorgon blir det minisom igen. Ska bli roligt william älskar det och jag tycker det är kul. Så det ska bli riktigt kul tror william kommer bli riktigt trött efteråt. För han kör gärnet. Och han är ju gammal i gemet som har gått på en sådan grupp alla redan. Dem andra är nya så han får visa hur duktig han är. Sen är dem alla andra flickor så jag tror william njuter och va ända grabben.

onsdag

Istan handlat barnmat. snart fredag o babysim längtar redan.

vikt

Då har jag och william varit på vägning och mätning 7180 g och 66.5 cm lång. stora killen. idag har han ätit sin första macka. gott tyckte han

Måndag

ja då har måndagen gått. Idag har vi varit hos läkaren och även haft spining. Imorl och se ogn är det bvc. Ska bli kul och se hur mycket wille har gått upp. Det är ca 1,5 månad sedan vi var där sist. Tänk min och min sambos lille pojk snart blir 8 månader. Den 19 sept är han det. Vart har tiden tagit vägen? Är det mer än jag som tycker tiden går fort?

söndag

Idag söndag och williams morfar ska komma o hälsa på. anors har vi tagit de lungt idag. vi har tagit en prommenad och ätit. william har precis ätit kallops. de tyckte han va gott så klart. just nu är han lite gnällig.

Lördag

Igår var jag och sonen på minisim start. Vi gick ju en kurs i våras. Sen har det varit uppehåll under sommaren. så nu när vi var tillbaka så var han den ända som gått en termin. Så han visade dem andra vart skåpet skulle stå. Sen även så är det så att william herren på teppan. Ensam pojke. Han plaskade på och tyckte det var kul. Sen på dagen var han fruktansvärt trött och även nu i natt men han tycker det är kul så jag längtar redan till nästa fredag. Då det är daxs igen att bada. Jag tycker nog det är minst lika kul som william faktiskt. på kvällen var vi ute och gick med grannens hund. William älskar grannens hund. Och hunden gillar william. Jag tycker det är bra att dem umgås så william lär sig att umgås med djur på ett rätt sätt då vi själva inte har djur. Och mio som hunden heter älskar william och vaktar william i vagen när han sover så han har det bra. Han är för härlig hunden. Nu på förmiddagen har vi gått en runda. Jag vill att william kommer ut varje dag och får friskluft tror att han mår bra av det. Tänk det är redan 1 sep och höst vart har tiden tagit vägen. Tiden går så fort.

RSS 2.0