Utkast: Sep. 28, 2014


Kalas

Igår hade jag kalas för närmsta släkten hade gjort köttfärspaj och äppelpaj till efterätt. Åh det var så gott och alla gillade det o många tog igen och självklart en god sallad till.
Jag fick hallon från mormor och morfar från deras trädgård. Så jag tänkte göra hallonpaj idag

Sjukt

Idag har det varit sjukt hemma kräkning i förmididags fick inte behålla någon mat överhuvudtaget i förmiddags men har inte kräkts sen i morse hoppas det håller i sig så jag är hemma imorgon igen och kan börja jobba på onsdag. Är ju inte den som vill vara hemma från jobbet utan vill så gärna jobba. Så håll tummarna nu att det inte blir mer så är det bara imorgon med så jag inte smittar någon annan.......!
Peppar peppar så har jag inte smittat William vilket är tur hopps han håller sig frisk

har inte bloggat på länge

hej
har inte bloggat på väldigt länge vet ej varför men så är det.
Har hänt väldigt mycket på sistone. Grabben har börjat kissa på pottan varje morgon och han blir lika glad varje morgon att det kommit något och jag är väldigt glad att blöjan är torr varje morgon.
 
Igår var jag och William hos en kompis till mig där William kunde kolla på korna och även kolla på bilar vilket han tyckte var jätteroligt.
 
På kvällen var vi och badade och vi fick knappt hem grabben därifrån heller.
När vi väl kom hem så somnade han gott i sängen.
 
Under veckan har vi haft lite otur då både tvättmaskinen och gräsklipparen har gått i sönder så vi har fått fixa båda dessa grejer. Inte alls skoj faktiskt. Men nu lär vi inte behöva köpa just dem grejerna på ett bra tag i alla fall. Men synd att det gick i sönder samma månad.
 

RSS 2.0