ett steg på rätt riktning

Idag har sonen ätit middag morötter och potatispure. De som han inte alls gillade förran, älskade han idag. Tänk att det kan vara så stor skillnad på en vecka. Idag ska jag även klippa sambon. Undra hur det kommer se ut efter faktiskt är väldigt spänd på resultatet.

Tisdag

Hej alla.
Idag är det tisdag och jag hade tänkt åka till pappa på sjukhuset. Han åkte in igår och hade blivit dålig och fått operera sig. Så han vill träffa sitt barnbarn. Anors idag händer det inte så mycket. Idag verkar det blivit sämre väder. Kan va skönt det också tycker jag. Det har ju varit så varmt innan. I veckan händer inte så mycket mer än att jag ska hålla spiningpass på torsdag igen. Sedan även till csk (central sjukhuset i kristianstad) på söndag och göra ett cykeltest för att kolla hjärtat. Se vad de testet säger. SKa bli intressant.

Måndag

Då är det måndag och jag och min son har varit nere i affären o handlat lite granna. Sov på vägen ner men vaknade när jag var på väg hem och sa nu är jag pigg så nu ska jag inte sova på ett bra tag. För jag är stor pojke nu. Han är 4,5 månad nu.
Anors idag blir det inte så mycket gjort. Min farmor kommer och hälsar på. Sen ska jag laga chili con carne. Senare ikväll så ska jag hålla i ett spiningpass. Så full rulle.
På söndag ska jag göra ett cykeltest på sjukhuset i stan på mig dem ska kolla hjärtat. dem tror jag kan ha problem med det men jag vet inte. Men lika bra dem kollar. Jag tyckte det var konstigt att det va på en söndag. Men tydligen har dem mycket och göra så dem börjar med att försök arbeta in kön med att ta vissa helger också. Vilket passar mig så kan sambon ta handom lillen så slipper jag fixa barnpassning

Morsdag

Idag firar man mors dag för första gången med fint väder. En son som ligger och sover så gott i sin vagn. Skönt i och med han har sovit dåligt i natt så behöver han lite extra sömn på förmiddagen. Så han kan va extra pigg i eftermiddag då han ska hälsa på farmor och farfar. Innan vi åker dit tänkte jag försöka hinna med och städa lite här hemma


spining och in till stan

Hej!

Idag har jag haft mitt spiningpass imorse kl 10. Väldigt nöjd och kommit igång igen med träningen efter har fått barn. Var riktigt skönt.
När jag kom hem efter passet var det snabbt in i duschen på med kläderna. därefter så var det att åka in till stan med sambon och vår lille son. Hittade jätte mycket fina kläder till honom. flBlev lite sommarkläder. Jag tycker det finns mer flick kläder en killkläder tyvärr.
Ikväll blir det att grilla kött och ha pommes till det sen blir det väl melodifestivalen. 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0