efter semstern

Efter semestern ska vi hämta vår katt. Ska bli kul. Enligt William ska katen heta Janson. Så det får den väl heta då om nu William vill det. För visst kan en tjejkatt heta det?
Så får köpa hem grejer till katten så vi har allt hemma, Kattlådan har jag/vi redan fått från en kompis. Så det är kattsand halsband och något skönt o ligga på i alla fall som vi ska fixa och självklart lite mat. Och William längtar redan. Först en vecka semester och sedan en katt behöver jag berätta att William är lyckligaste pojken just nu?! SÅ härligt och se han så lycklig!

Sen har vi världens bästa granne som ska ta hand om vårt hus medans vi är på semester. Tur vi har bra granne. Visst vi hjälper till att gå ut med deras hund ibland. Snäll liten (läs stor)hund. Williams kompis. Hunden är blandning mellan schäfer och något till det innebär hunden är stor men William 3 år gosar med hunden och går rakt fram och säger Mio sitt och hunden sätter sig direkt. Grannen (frun) har svårt o få hunden att gå fint när hon är ute och går. När vi är ute med hunden tar William kopplet och säger här mio och mio går precis bredvid William utan något problem och fint rycker inte alls går lika fint som när mannen i hushålet hos grannen går med honom. Så visst kan William ta djur. Frun är så imponerad av vår lille Wille

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0