Läge sedan sist

Ja det va länge sedan jag skrev här sist har varit mycket. Wille har hunnit fylla 5 månader igår fått vaccin. Nu när han vägdes o mättes hade han gått upp 705 gram väldigt duktig pojk. Så nu väger han 5705g. Anors är det jag som varit dålig. så nu undrsöker dem mitt hjärta de strular osv. Så massa undersökningen. Rätt jobbigt nrär man har småbarn. Idag ska jag o lillen o köpa tomatplanter.

Helgen.

Wille han badade i fredags och dök från kanten med hjälp så klart.
I lördags var han hemma hos morfar på förmiddagen och morfar och mobor passade wille under tiden  hans mamma och pappa cyklade ringsjön runt. Där hade han skött sig bra vilket var riktigt skönt. För vår del var det inte lika kul då det regnade och haglade om vartannat hela rundan princip förrutom en halvtimme. Så vi var genomblöta och frösna när rundan var färdig!

stor pojke

Märker nu att jag hat fått en stor pojke. Nu vill han enbart ätra gröt och "vanlig" mat. Förstår inte vart tiden tar vägen. Idag ska jag och Wille och camilla och hennes dotter bada. Dvs gå på babysim barnen älskar det. Så det är kul. Jag blir så glad när min lille son är glad och nöjd när man gör något för honom. Sen blir han så trött efteråt. Men som sagt han älskar det. Imorgon ska wille bli passad utav mobror fredrik och willes morfar. Jag hoppas och tror det ska gå bra. Det är första gången vi "lämnar" bort honom. Jag tror det kommerr gå bra. Men som mamma är man ju alltid orolig. Är det mer än jag som är sådan? Eller det bara är jag som är så nojig

RSS 2.0