vatt något fel på

Det har nog varit något fel på internet har skrivit här inne men har inte lyckats fixa så det kom in av någon anledning. Så jag försöker idag också. Igår var jag och William på babysim på dagen. Anors har han sovit i princip hela dagen. Förrutom när han åt. Sen har han sovit hela natten också. Så det var nog en riktitg dålig dag för william. Sen har han varit förkyld så jag vet inte om han "repar" sig med mycket sömn. Sovit som sagt hela natten. Sp nu är det bara jag som sitter uppe och han tar sovmorgon. Hoppas på en pigglin när han vaknar så klart. I lördags var jag och några kompisar i ullared. Hittade rätt mycket till William. köpte bla en fodrat regnställ, där hela regnstället dessutom är reflex. SÅ allt i ett kunde inte varit bättre faktsikt. Och sen mycket kläder i storlek 80. Han har ifs "bara" storlek 74 nu men snart kommer han väl upp i 80 också. Var förresten och vägde och mätte William i måndags. Gången inan vägde han 7180 gram och i måndags vägde grabben 7685 g. Längden gången innan va han 66,5 och nu var han 69,5 så 3 cm längre på en månad så han blir nog en lång pojk. Igår hände det en liten liten olycka. Jag skar mig på stavmixern. Så jäkla vad det blödde. Igentligen skulle det nog sys men nej orkarde inte ta mig i till csk (sjukhuset) o fixa det. Har ändå två mil in. Inte konstigt att det vloade mycket heller i och med det brukar väl bloa mycket i fingrarna och sen äter jag blodförtunnande medecin också. Har även tagit lite bilder som jag tänkt och lägga in sen

firat affe

Idag har vi firat affe. Wille älskade det. Nu är han helt utslagen. Men pojken hade det kul och det är huvudsken. Imorogn blir det wille o pappamys då jag ska till Ullared. Jag är nervös det är första gången jag lämnar han så många timmar. Så jag är nervös även om jag vet att det kommer gå jättebra. Nog bara jag som är så nojig. Kommer sakna min underbara son. Men jag har skrivit en lista vad vi ska handla, Det kommer inte bli så mycket som dem vad hette dem nu som va med i det ullaredsprogrammet och dem handlade jätte jätte mycket?

Inte hunnit skriva

Nej har inte hunnit skriva så mycket på sista tiden. Har varit full rulle här hemma. Idag har jag och William varit på babysim kul som vanligt och åter igen får vår son mycket beröm. Idag, skulle han visa hur dem andra ska börja lära sig nästa vecka. Och detta har william gjort i flera veckor. Så jag är så glad att han e så duktigt som han är. Ska ta lite bilder nästa vecka. Tänkte jag

1 års kalas

Idag har vi varit på 1 års kalas hos willes kompis. Tiden går fort. William är fortfarande förkyld men börjar bli bättre hoppas han blir frisk till fredag så han kan bada.

vi tog lite bilder

vi tog lite innan renoveringen. Tänkte hur det har blivit annorlunda nu. Jämfört för ett år sedan.

Kalas för släkten

Idag ska vi ha kalas för släkten. Ska bli kul. Ska laga örtkryddatköttfärsgryta med potatis och såklart sallad till. Tror det ska bli gott. Ska ta lite bilder och lägga fram sedan tror det blir imorgon. Nu på förmiddagen ska jag hålla i spining först vid tio tiden. Så mobror ska passa lillen =). Tror det blir kanon bra faktiskt. William älskar mobror. Bara synd att mobor bor så långt ifrån anors så wille inte träffar honom så ofta. Men samtidigt har dem riktigt kul när dem träffas och wille skiter i mamma och pappa. Igår em träffade William sin moster en timme. Dem har inte träffats på länge. Sen på kvällen träffade han kusinerna farmor o farfar och sina mostrar. Märks att han är social pojken min. Man kan inte mer än älska honom. För visst är han söt?

Ännu fler bilder


Utkast: Oct. 05, 2012

här kommer bilden där han är under vatten sk "dyker"

babysim

Idag har jag och william varit på babysim. William fick sådan beröm idag av simledaren att han var så duktig. När han dyker så när han kommer upp ur vatten så lägger han sig på ryggen och det är riktigt bra. Det är det bästa sättet. Gissa vad man blev glad som mamma då. När man verkligen fick höra min grymma son är grym badare. Lovade och lägga upp par bilder idag ju. Min kompis (som har en dotter som är två månader äldre än William, som vi brukar träffa) hjälpte mig att ta foto idag så färska foto kan man säga. Tack Camilla för hjälpen. Den ena bilden visar när han dyker.

fyller år

Ja ha då fyller man år idag. ska städa. gå ut med grannens hund fixa tårta. Wille vaknade halv sex imorse. men har somnst igen och jag har blivit pigg

spining idag

Idag står det spining på listan. imorgon ska jag undersöka ögonen. Längtar till babysimmet på fredag. en kompis ska följa med så hon ska ta lite kort. så jag får väl lägga upp bilder på det efteråt.

RSS 2.0