Äntligen en ledig dag

Idag har jag äntligen fått vara ledig från jobbet. Har varit fruktansvärt trött efter min tuffa helg med 35 h arbete på tre dagar. Så inte konstigt att jag var trött när jag gick hem igår. Ögonen gick i kors.
Idag har jag bara plockat hemma och umgåtts med William. Var så skönt faktiskt. Bara han och jag och vi bara va och tog dagen som den var. Det är lyx

Konstig helg och äntligen ledig lite igen

Ja denna helgen har varit lite annorlunda. Vi var i Malmö i söndags. Skulle kolla på ishockey åker tåget ner väldigt smidigt och bra. Då blir vi visiterade hela bunten. Sen när vi skulle åka hem stod det en hel hög poliser i perrongen. När vi sedan hoppar på tåget stormar det in ca 30-40 poliser kollar lägg på allt och alla. Alla asylsökande fick hoppa av tåget i Malmö. Det var väl runt 40 tal som inte fick åka längre. Pga polisinsatsen så blev ju tåget försenat hem. William tyckte det var skoj och kolla på alla poliser.

Sedan i måndags var jag på utbildning på förmiddagen och jobb på kvällen och lika dant i går jobb på kvällen.
Nu idag har jag varit ledig träffat en kollega o fikat och planerat lite. Och nu tar vi det lugnt. Ikväll ska jag på röntgen på ländryggen då läkaren tror jag har sned rygg

Extra pengar och semester

Ja, äntligen är denna vecka över med rätt mycket övertid på arbetet och så är jag verkligen behov av vila. Ni kanske undrar varför jag har jobbat över och det beror lite på att vi funderar på att åka utomlands nästa år och snabbaste sättet att jobba in dem pengarna är att jobba extra och dom pengarna man anors inte skulle haft läggs på buffert semesterpengar. Totalt denna månaden har jag jobbat ca 20 h mer än mitt schema. Så goa pengar. Och jag tror har vi ett mål med att jobba extra för en resa så är det nog lättare att gå in extra. Så hoppas verkligen vi kan få ihop dem pengarna jätte fort.

Ny arbetsvecka

Då är det ny arbetsvecka för min del. Blir att jag jobbar lite extra också. Vi funderar på att åka utomlands nästa år så tänkte väl lite att alla extra pengar vi kan få in är bra. Så vi kan lägga undan under året. Återstår att se hur mycket pengar vi har att röra oss på nästa år och semester

räfsa löv

Då har vi räfsa löv i FM.  Hade en hjälp reda  idag i form av William så kul  lär väl ha träningsvärk imorgon. 
 

Mormor och morfar

Idag har jag och William hälsat på min mormor och morfar. Dom tyckte det var skoj att träffa William. Ikväll när vi kom hem beställde vi pizza och nu tar det lugnt. Ska bli skönt hoppas på sovmorgon imorgon då jag är trött

Äntligen helg igen

Nu äntligen är det helg för min del är faktiskt rätt trött men det ska bli skönt och bara umgås med familjen. I morgon ska jag och William köra hem till min mormor och morfar och hälsa på

Lycklig lottad

Jag är så lycklig lottad som har en underbar familj. En sambo som jobbade extra i dag så vi lägger undan extra pengar inför nästa sommar och semester. All extra jobb vi kan ta är bara bonus och läggs på semesterpengar till nästa sommar. Så vi kan göra extra roliga grejer med familjen. Det är det roligaste man kan göra är att umgås med familjen.

Har en underbar son som jag bara älskar.

Polisen kan få mycket skit men idag ska jag hylla dom

Tyvärr polisen mycket oförkänt skäll osv. Och tyvärr var det någon polis som avled i natt. Och tyvärr är det väl så inom polisen liksom inom vården att det är väldigt underbemannat och dem vill vara mer tillgängliga än vad dom är.

Men idag var jag och sonen på öppna förskolan i byn som vi brukar när jag är ledig på torsdagar så jag och sonen går då ner. Är där under förmiddagen. Och gör farsdags kort till Williams pappa.
Därefter går vi till affären handlar lite mjölk smör och bröd går inom banken innan vi vandrar hemåt. Då ser William polisen som kör förbi. Han blir överlycklig och vinkar glatt. Polisen vinkar tillbaka och han får se när han sätter blåljus. Vi fortsätter att gå och polisen kör och vänder kör förbi oss igen och William vinkar återigen väldigt glatt och skrattar. Längre fram stannar poliserna väntar på oss går utpratar med William. Frågar William vad han heter och m han suttit i polisbil och det hade han ju inte. Så det fick William göra. Även trycka på knappen så blåljusen blinkar och får en reflex och poliserna säger till William varför det är viktigt med reflex nu i mörkret. Och Polisen frågade vad William ville jobba med William svarar brandman. Och polisen tyckte det var ett bra val. Och samtalet slutade men en bamse kram. Mellan polisen o William.

Äntligen helg

Äntligen helg för mig. Då jag har bara varit ledig en dag på 1,5 vecka så är det skönt att vara ledig två dagar. Hoppas William också sover länge imorgon vilket jag behöver. Är fruktansvärt trött

Jobbat 6 dagar denna veckan

Nu minsann har jag jobbat 6 dagar denna vecka avslutade med delad tur igår. Ledig idag och sedan arbete mellan 9.00-21 imorgon. Och sedan 730-16 på tisdag sedan är jag ledig två dagar ska bli skönt.
Idag gick jag och William till gympan på skolan och där stod brandbilen automatisk och William blev lycklig, han berättade han skulle köra sådan bil när han blir stor.

När vi gick hem från gympan så säger William; Jag ska köra sådan brandbil när jag blir stor.
Jag svarar: Åh vad kul att du ska bli brandman
William säger: Mamma du ska sitta där bak och pappa med. Och morbror fredde ska sitta bredvid mig!

Härlig unge. Alltså.

RSS 2.0