valborg

Idag är william på dagis och jag städar lite granna. Även köpt en blomma till min pappa som fyller 60 år imorgon. Ikväll ska vi iväg och grilla lite ska bli kul.

varit ute hela dagen

Igår var vi ute nästab hela dagen med william och han har lekt o busat. Idag va vi på ikea och köpt grejor så william inte kan klättra i trappen han har blivit en aningens klättrig.

trött pojk

Igår var vi och badade jag och William. Han älskar det så klart. Idag så har vi varit på familjegruppen och nu sover William trött liten kille. Jag och sambon hade tänkt ha övernattning på ullared (gekås) en helg nu i maj eller början på juni men när jag ringer till stugbyn så fanns det inte lediga stuger förrän till middsommar. Jo det fanns en 8 mannastuga men är vi tre personer så är 8 manna stuga rätt stort. Så vi får se vad vi gör. Sen kollat tiderna på outlettetn i osby ska dit och köpa en ny vagn till William i helgen. Ska bli roligt.....

trött

Är så trött idag. Har varit och storhandlat mat idag. skönt o ha mat åter igen i frysen. Får lägga mig tidigt ikväll

Måndag

I natt har William strulat med sömnen. Har varit rätt jobbigt. Nu är han på dagis och jag har sökt ett jobb idag som jag hittade. Ska försöka röja lite här hemma då mormor och morfar kommer och hälsar på runt middagstid då dem ska vairt på mammas grav då det är 3 år sedan hon begravdes så skulle dem sätta blommer.

Vad händer anors idag? Absolut ingetting. ´Kan va rätt skönt det också. Har förresten gått ner 0,8 kg denna veckan hoppas det fortsätter så här.

cyklat idag

Hej.... Har cyklat idag till broby idag för att handla gröt till William men där hade dem bara 1 års gröten vi var ute efter 15 månaders gröten till William då han inte håller sig inte mätt på 12 månaders gröten så längre så tror inte det räcker..... Men så klart dem inte hade det. Så fick handla 12 månaders gröten och banan så får jag mosa ner bananen och se om det blir bättre. Riktigt härligt väder och cykla och när vi kom hem gick vi in till Williams kompis och fikade wille fick joggi gott tyckte han.
Idag är Williams sovardag sov hela fm va bara uppe och åt frukost somnade igen sov till 12.15 var uppe till 16 och nu sover han igen. Tror det beror på att han va ute hela dagen igår så han är trött av den friska luften...

willebild

 

varit ute hela dagen

Idag har vi varit ute hela dagen. wille ville inte gå in och älskade verkligen och va ute och han har varit så glad idag.

springa i trappen

Igår sprang wille upp till andra våningen han tyckte så klart att han va duktig. Så nu vet du ej vart du har honom längre

Sökt arbete

Idag har jag sökt lite jobb hoppas det nappar snart vill så gärna ha ett arbete nu är så drygt och gå hemma. Jag tycker jag söker och söker men får inget arbete och vet inte varför heller.....! Är det någon som har något tips hur man kan gå till väga? Vart man kan titta förutom på ams egna hemsida?!

familjegrupp

Idag har jag och wille vatt på familjegruppen och han lekte sen gick vi hem o åt lunch och sov när han vaknade så va hans kompisar här o lekte. Ikväll har jag haft spining. Hoppas grabben sover i natt han har strulat ett tag o vaknat minst en gång per natt i säkert en v om inte längre

Tisdag

Idag har jag börjat dagen med att lämna grabben på dagis gått ner och köpt blöjor i affären. Och sökt två jobb. Hoppas hoppas på att jag får napp snart. Var på intervju i torsdags på tidningsbud hoppas man kan få det arbetet. Kunde varit riktigt roligt även sökt en 30% tjänst idag tanken var väl att man kunde ha den 30% tjänsten bredvid tidningsbudsarbetet. Om man får något av det vill säga. Det vet man aldrig. Ska damsuga lite sen blir det lunch för min del innan jag ska hämta pojken igen

Börjar blogga igen.

Har tagit en långt uppehåll i mitt bloggande. Men nu ska jag försöka och vara mer aktiv igen. Grabben har börjat dagis och det fungerar bra. Han är glad i sitt dagis vilket är skönt. Var på intervju i torsdags hoppas jag får jobbet.
Är det någon som är bra på brödrecpet tänkte börja baka bröd men har inte något gott recept är det någon som har förslag?

RSS 2.0