Nu blickar vi frammåt

Tycker det är skönt att julen är över nu är det bara nyår kvar sedan börja det rulla på som vanligt. Längtar redan faktiskt.
Idag har vi köpt en padda till grabben vår bortskämda grabb. Hoppas han blir glad för den.
 
Idag har vi hälsat på min farmor och hon blev så glad att vi kom och hälsade på. Hon blir alltid glad när William kommer och hälsar på, och William gillar att vara där och dom pratar så. Så nu har farmor också fått en julklapp från William.
 
Ikväll blir det att äta kalkon vilket hela familjen gillar. William brukar äta jättemycket när han får kalkon.
Han är ju alltid så glad i mat men det märks inte på honom då han är väldigt smal. Men jag är så glad att han gillar att äta. Idag vill han äta ett päron hos farmor så det klippte han direkt.
 
Och så va vi och badade hos morfar (min pappa) vilket bor granne med min farmor. Min pappa jobbade så vi var bara inne och badade.
 
Blir att plocka lite här hemma nu medans William sover så man hinner med lite granna. Så vi kan ha tid med William när han vaknar igen. Men hoppas han sover lite längre i eftermiddag så han orkar vara vaken lite längre ikväll! Mitt lilla hjärta

veckan som varit

Ja veckan har inte varit den bästa återigen sjuk med hosta inte alls skoj. Även jobbat varje dag denna veckan som har fungerat men igår så självklart var jag själv på jobbet och fick göra allt. Jobbigt när man inte kände sig kry men det gick.

Lekoseum i Osby har vi varit idag med vänner William älskade det.
Är jättetrött nu så ska lägga mig o försöka sova.

var på julfest

Igår bjöd jobbet på julfest på julgalan på atenan i Kristianstad. Vi hade jätte roligt och första gången jag gör något utan William. Och jag kände att jag behövde verkligen unna mig det. Så idag har jag bara umgåts med familjen o känner mig som en helt ny mamma med mer energi.
Så i helgen är det bara njuta med familjen.
Jag är så glad att ha min familj

havet

Idag har jag och William varit hos min mormor och morfar i yngsjö.  Åt lunch och när dom skulle vila lite var vi vid havet.  O solen skiner och vi älskar och vara där nere. vi var där ca 1 h. Sen tog vi oss tillbaka till mormor och morfar för att fika.  Mormor och morfar tyckte det självklart var kul att vi var på besök.  
När vi åkte hem så hade det hänt en olycka så vi fick köra en omväg för att komma hem. Stannde självklart till och gick ut och frågade polisen om de var något jag kunde hjälpa  till med som var vårdutbildad.  Men dom hade fått tillräckligt med ambulans o personal så dom klarade sig och de var ju skönt.  Så jag kunde köra vidare. Vill ju hjälpa till om de behövdes så tänkte jag kan iallafall erbjuda mig.  Jag ska absolut göra om att åka till havet eller sjön fina och sköna höst/vinterdagar.  Det var så lugnt och fridfullt att få vara själv med William o bara njuta.
 

Larm hemma

Har satt in larm idag är underbart skönt att ha det tryggt här hemma.
Även fått ett litet tråkigt besked från sjukhuset idag men det är bara att arbeta sig uppåt o tänka positivt. Vi har åtminstone William!

RSS 2.0