Handbollsstad och betchhandboll

Just nu är det beatchhandboll i åhus och väldigt mycket folk i rörelse. Det märks att de är populärt att spela handboll i kristianstad och att lag drar sig hit på cupen och så. Jag tror de ligger i att det har gått väldigt bra för http://www.ifkkristianstad.se i allsvenskan nu som folk har fått upp ögon för handboll i vårt närområdet. 
 
Tom vår son som är 4.5 år gillar handboll och framförallt orange färgen. När vi kör med plastglas ska de vara orange. Så skulle inte förvåna mig william kommer bli bra i handboll. William har en idol som spelade handboll i kristianstad förra året han fick autograf hemskickat. Tom så tack vara honom som william slutat med bajsa i blöjan och gör de på toa. Även tack vare honom som han slutat med napp. Så jag hoppas att killen som william gillar kommer tillbaka efter utomlandsvistelsen med handbollen. 
 
Nu till hösten ska vi se om vi hittar handbollsskola till william också. Han älskar allt med bollar. Så någon bollsport skulle nog passa honom. För att sitta stilla är ju inte hans melodi och det ska gärna hända grejer hela tiden och de gör ju de i handboll. Funderar även på lite fotboll kanske. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0